Coronaria Kotikylä Taatala, Tampere

Hoivakoti ikäihmisille

Coronaria Kotikylä Taatala on Tampereen Koivistonkylässä sijaitseva ikäihmisille erilaisia palveluja tuottava palvelukoti. Taatala tarjoaa asumispalveluja, kotihoitoa, lyhytaikaista ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä palvelukeskus- ja päivätoimintaa. Coronaria on aloittanut palveluntuotannon Taatalassa toukokuussa 2016.


12 PAIKKAINEN RYHMÄKOTI
30KPL LYHYTAIKAISEN ASUMISEN ASUNTOA
PALVELUKESKUSTOIMINTAA
PÄIVÄTOIMINTAA
KOTIHOITO

MONIPUOLISTA PÄIVÄTOIMINTAA JA TUKIPALVELUITA
OMA RAVINTOLA JA RUOKAKAUPPA LÄHELLÄ
OHJATTUA LIIKUNTAA, MUSIIKKIESITYSTEN JÄRJESTÄMISTÄ
KOULUTETTU HENKILÖKUNTA TUKENA YMPÄRI VUOROKAUDEN
YHTEISÖLLINEN JA KUNTOUTTAVA ARKI

 


Taatala on kodikas, viihtyisä ja turvallinen ikäihmisen koti.  Taatala sijaitsee Koivistonkylässä kävelymatkan päässä Koivistonkylän Prismasta. Taatalassa on 12-paikkainen ryhmäkoti lyhytaikaiseen asumiseen 30 asuntoa, joissa asutaan erilaisten, asukkaiden tarpeista nousevien palveluiden turvin.

arki

Meillä eletään aktiivista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä.  Kodissamme asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perusta on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle ja siihen liittyvään hoivaan.

Tavoitteenamme on tukea asukkaita asumaan kodissamme niin pitkään kuin se inhimilliset seikat huomioon ottaen on mahdollista, aina elämänkulun loppuun saakka. Kodissamme on mahdollisuus saada myös tilapäishoitoa.

aSUMINEN

Taatalan asukkaaksi tullaan Tampereen kaupungin vanhustyön asiakasohjauksen kautta. Ikäihmisten hoitotyöhön koulutettu henkilökuntamme on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden. Taatalassa asutaan omassa huoneessa, jonka asukas voi itse kalustaa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Asukkaat ovat vuokrasuhteessa Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry:n.

Ikäihmisten kotona asumista tuetaan monipuolisella palvelukeskus- ja päivätoiminnalla. Asukkaat ja asiakkaat voivat palvelutarpeen mukaan ruokailla Taatalan omassa ravintolassa, käyttää saunapalveluita, osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin ohjatusta liikunnasta musiikkiesityksiin.

Taatalan palvelukodin järjestämä virikkeellinen toiminta aktivoi sekä motivoi ikäihmisiä pitämään yllä toimintakykyään. Yhdessä tekeminen virkistää mieltä ja aikakin kuluu nopeasti, kun on jotain mielekästä tekemistä.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄSTÄ JA SEN ARVOISTA TÄÄLTÄ

TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Marjutin kanssa.

 

Marjut Leinonen
Coronaria Kotikylä Taatala, palveluesimies
Puh. 050 913 1766 (arkisin 8-16)
marjut.leinonen@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Taatala
SULKAVUORENKATU 6
33820 TAMPERE