Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Oulu – Isokatu - Sammakkotalo

Saaristonkatu 22, 90100, Oulu Reittiohje

Ajanvaraus

010 525 8801


Tervetuloa Coronaria Verve Ouluun, jossa toteutamme ammatillisen kuntoutuksen palveluja nuorille ja aikuisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille. Lisäksi toteutamme mielenterveyskursseja aikuisille ja nuorille sekä kuntoutuskursseja tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville aikuisille. Asiakkaamme ohjautuvat meille Kelan, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiden sekä terveydenhuollon ja työnantajasektorin kautta.

Voit olla jo työelämässä tai vasta pyrkimässä sinne. Me autamme sinua pääsemään, pysymään ja palaamaan työelämään tai opintoihin – omassa tahdissasi. Palvelusta riippuen, voimme toimia myös etänä.

Meillä on vahva osaaminen ammatillisten suunnitelmien tekemisestä ja asiakkaittemme ohjaamisesta sekä tukemisesta opinnoissa ja työelämässä. Jokaisen reitti on yksilöllinen ja tämän johdosta eteneminen katsotaan yhdessä sinun sekä ohjaajasi/työryhmäsi kanssa.

Ammatillisen kuntoutuksen laajasta palveluvalikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Käy tutustumassa palveluihimme ´Palvelut` valikon kautta:
- mikäli sinulla on haasteita löytää itsellesi soveltuvaa ammattia,
- terveydentilasi vaikeuttaa nykyisissä tehtävissä toimimista
- et ole vielä löytänyt itsellesi soveltuvaa koulutusalaa tai opintosi takkuavat
- koet tarvitsevasi apua arjessa sekä työkaluja terveydentilasi kohentamiseen

Ole yhteydessä kysyäksesi tarkemmin 010 525 8801

Tules-kursseille ei voi enää uudet asiakkaat hakea, vaan toimipisteessä tehdään enää ns. Tules-kurssien häntiä.

Olemme valtakunnallinen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja