Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Espoo, Coronaria lasten terapia Verso

Tarjoamme toimintaterapiaa ja fysioterapiaa lapsille Espoossa.

Toimipisteessä palvelee yrityksemme Coronaria Fysioterapia Oy.

Coronaria lasten terapia Verso on eri ikäisten lasten fysio- ja toimintaterapiaan erikoistunut terveydenhuollon vastaanotto. Tarjoamme myös ratsastus- ja allasterapian erikoisosaamista asiakkaillemme, sekä arvioita ja terapiaa vauvaikäisille lapsille kokeneiden terapeuttiemme toimesta.

Meillä lasten lääkinnällinen kuntoutus on näyttöön perustuvaa, tavoitteellista ja yksilöllisesti suunniteltua fysio- ja toimintaterapiaa lastenneurologian, neuropsykiatrian ja tuki- ja liikuntaelin pulmien osa-alueilla, sekä kuntoutusta lapsille joilla on liikkumistaitojen haasteita tai kipuja. Meillä on erityisosaamista myös aktiivisesti urheilevien lasten harjoittelun tueksi. Ammattitaitomme perustuu pitkään ja monipuoliseen työkokemukseen lasten kuntoutuksessa julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä jatkuvaan ammatilliseen kouluttautumiseen. Verson terapeutit ovat Valviran laillistamia terveydenhuollon asiantuntijoita. Positiivinen, kannustava ja vuorovaikutteinen työotteemme mahdollistaa kuntoutuksen toteutuksen yksilöllisesti lapsen ja perheen toiveet ja voimavarat huomioiden. Autamme mielellämme kaikissa lasten terapiaan ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Coronaria lastenterapia Verso on entinen Lastenterapia Verso Oy, jonka toiminta siirtyi Coronaria Fysioterapia Oy:lle liiketoimintakaupan myötä maaliskuussa 2019.