Kuntoutus- ja terapiapalvelut -Kalajoki

Tarjoamme fysioterapiaa Kalajoella ja sen lähikunnissa.

Fysioterapian tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaan suoriutumista jokapäiväisissä toiminnoissa. Fysioterapia on yksilöllistä, asiakkaan tarpeista lähtevää ja monipuolista.

Meille on helppo tulla! Toimipisteemme sijaitsee Kalajoen keskustassa Forumin liiketalon alakerrassa osoitteessa Pohjankyläntie 1. Pysäköintipaikat sijaitsevat hoitolaitoksen edessä ja meille on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös asiakkaalle tutussa ymäristössä, kuten kotona, päiväkodissa, koulussa tai vaikka hiihtoladulla!

Toimipiste on entinen Fysio Kalajoki Oy, jonka toiminta siirtyi Coronaria Terameri Oy:lle helmikuussa 2019. Uusi nimemme on Coronaria Fysio Kalajoki. Tervetuloa uudet ja nykyiset asiakkaat!

Varaa aika netistä

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Meille voit tulla lähetteellä tai ilman!


Hinnasto

Fysioterapia 30 min 45 €
Fysioterapia 45 min 50 €
Fysioterapia 60 min 55 €
Vaativa fysioterapia 45 min 65 €
Lymfaterapia 45 min 55 €
Lymfaterapia 60 min 60 €
Lymfaterapia 90 min 85 €
Hieronta 30 min 40 €
Hieronta 45 min 45 €
Hieronta 60 min 50 €
Hieronta 90 min 80 €

Muita palveluitamme: neurologinen fysioterapia, fasciakäsittelyt, myofaskiaalinen- ja kinesioteippaus, lasten- ja nuorten fysioterapia, allasterapia, vyöhyketerapia, neuraali- eli hermokudoksen mobilisaatio, huimauskuntoutus, vauvahieronta, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, MDT-terapia, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, purentaelinhäiriöiden fysioterapia.