Työhyvinvointia ja hyväntekeväisyyttä

Ajankohtaista

Cor Group ja Coronaria -konserneissa on panostettu systemaattisesti parin viime vuoden ajan henkilöstön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Osana yrityksemme tyky -toimintaa järjestimme mm. toukokuussa 2013 toista kertaa Cor Triathlonin. Cor Group -konsernin toimitusjohtaja Teppo Lindén haastoi henkilökuntamme osallistumaan tapahtumaan ja voittamaan hänet. Matkoina olivat olympiamatkalla kilpasarjassa 1,5 km uinti, 45 km pyöräily ja 10 km juoksu. Kuntosarjassa sama suoritettiin puolikkaina matkoina. Yhteistyökumppanimme Trainer4You tarjosi valmennusta joka lajiin. Tavoitteemme on innostaa tälläkin tavalla henkilöstöämme liikkumaan sekä pitämään hauskaa työkavereiden kanssa mukavan tapahtuman parissa.

Yritys päätti lahjoittaa jokaisesta Cor Triathloniin osallistujasta 50 euroa hyväntekeväisyyteen. Kerätty summa haluttiin lahjoittaa lasten ja nuorten liikuntaa tukevaan toimintaan. Lahjoitussummaksi kertyi 2000 euroa, jonka hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin tänä vuonna Kuopion perhetukikeskukset. Toimitimme tukikeskuksiin heidän toivomiaan liikuntaa tukevia välineitä. Lahjoitussummalla saimme hankittua useita lasten pyöriä sekä frisbeegolf-tuotteita.

Tuotteet luovutettiin torstaina 15.8. Alavanmäellä, jossa sijaitsee Toukorinteen ja Mäntyrinteen perhetukikeskukset. Tuotteet luovutti Laura Tamio (kuvassa oik.) ja Kerstin Schwarz-Kuhanen (toinen oik.) Saaristokaupungin Touhulasta. Tuotteita vastaanottamassa olivat perhetukikeskusten johtajat Raija Käki (kuvassa vas.) ja Markku Nissinen (toinen vas.). Lahjoitustilaisuudessa oli mukana myös muutamia lapsukaisia sekä ohjaajia perhetukikeskuksista.

Raija Käki kiitteli kovasti lahjoituksesta ja ihanista pyöristä. Frisbeegolfin hän sanoi olevan ihan uusi laji heille ja siitä he odottavatkin mukavia kokemuksia tulevaisuudessa.

– Tilaisuuden jälkeen joimme kahvit ja vaihdoimme ajatuksia Lauran ja Kerstinin kanssa. Oikein mukava ja lämminhenkinen tilaisuus, Käki kiittelee ja lähettää Coronarialle lämpimiä ajatuksia.

Coronaria Päivähoito Oy:n Touhula-päiväkoti Saaristokaupungista jatkoi vielä yhteistyötä ja hyväntekeväisyyttä Kuopion perhetukikeskusten kanssa. Lauantaina 24.8. klo 10-15 he järjestivät päiväkodin pihamaalla kirpputoritapahtuman. Kirpputorin yhteydessä oli kahvio, josta sai juotavaa ja pientä naposteltavaa. Lisäksi tapahtumassa oli lapsille olympialaiset ja vanhemmat saivat haastaa päiväkodin työntekijät hauskaan juoksuviestiin. Myös tämän tapahtuman tuotot ohjataan perhetukikeskuksiin.