Mies fysioterapeutilla

Uudenkaupungin Fysiopiste osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.10.2019 Uudenkaupungin Fysiopiste Oy:n liiketoiminnan. Kauppa täydentää Coronarian Uudenkaupungin fysioterapiapalveluita. 

Vuonna 1992 perustettu Uudenkaupungin Fysiopiste tarjoaa sekä neurologista että tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa ja heillä on erityisosaamista vauvojen sekä lasten fysioterapiassa. Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olen ollut yrittäjänä Uudenkaupungin Fysiopisteessä reilut 27 vuotta ja oli tosiaankin vaikeaa tehdä päätös yrityksen myymisestä. Coronarialle halusin myydä 100 % kotimaisuuden vuoksi. Tykkään tehdä fysioterapiaa ja tulevaisuudessa voin keskittyä täysillä asiakastyöhön, mistä olen iloinen”, yrittäjä Päivi Anttila kertoo.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin.

”Kaupan myötä saamme lisää erityisosaamista ja Varsinais-Suomessa vahvistusta fysioterapiaan. On ilo saada Uudenkaupungin Fysiopiste Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi 

Uudenkaupungin Fysiopiste Oy
Päivi Anttila
Yrittäjä
040 086 6188
paivi.anttila@coronaria.fi