Coronarian erityisliikuntapäivät.

Valtakunnallinen erityisliikunnan päivä tarjoaa lajikokeiluja erityisryhmille

Ajankohtaista

Järjestämme valtakunnallisen erityisliikunnan päivän tiistaina 18. kesäkuuta Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa ja Kuusamossa.

Tapahtumissa on tarjolla erityisryhmille laji- ja erityisliikunnan välinekokeiluja yhdessä osaavien fysioterapeuttimme kanssa. Usealla paikkakunnalla on kokeiltavana laaja valikoima erilaisia välineitä, jotka helpottavat liikunnan harrastamista.

Aiempina vuosina olemme järjestäneet erityisliikunnan päivän Jyväskylässä, jossa on ollut kokeiltavana muun muassa curlingia, pöytätennistä, sulkapalloa ja kuulantyöntöä. Päivä on ollut niin suosittu, että halusimme tarjota liikunnan iloa erityisryhmille ympäri Suomea. 

Tapahtumassa keskiössä ovat ihmiset, joiden liikunnalliset kokemukset ja usein sosiaaliset kontaktit ovat vähäisiä.

”Suomessa on paljon liikuntarajoitteisia, joille liikunnan harrastaminen on haastavaa erilaisista syistä johtuen. Kaikki kuitenkin hyötyvät liikunnan harrastamisesta niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Pyrimme löytämään erilaisia sovellutuksia pelien ja apuvälineiden kautta niin, että yhä useammat pääsisivät kokeilemaan uusia liikuntatapoja ja kokemaan liikunnan riemua”, kertoo Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtava fysioterapeutti Matti Auvinen.

Tapahtumapaikat:

Hyvinkää
Torikadun Liikuntakeskus, Torikatu 24, kello 11–14

Jyväskylä
Palokan urheilualue, Rovastientie 5, kello 12–15

Joensuu
Niinivaaran hiekkatekonurmi, Vakkosalmenkatu 11, kello 12–15

Kuopio
Väinölänniemi, kello 10–14

Kuusamo
Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalvelujen toimipiste, Kelantie 4 A 2, kello 10, 12.30 ja 14

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Virva Pisano
Projektipäällikkö
0400 585 683
virva.pisano@coronaria.fi