Mies fysioterapeutilla

Volaris fysioterapia osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 28.2.2019 Volaris fysioterapian liiketoiminnan. Vaasassa toimiva Volaris fysioterapia tarjoaa tuki- ja liikuntaelimistön ortopedista ja neurologista kuntouttavaa fysioterapiaa. Kauppa täydentää Coronarian vahvistaa fysioterapiaosaamista ja täydentää kuntoutuspalveluiden kasvavaa toimipisteverkostoa Pohjanmaalla.

Vuodesta 1983 alkaen toimineen Volaris fysioterapian liiketoiminta siirtyi 1.3.2019 Coronaria Fysioterapialle. Yrittäjät Ingegerd Bäck ja Jenni Ilomäki sekä henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Volariksen ja Coronarian arvot vastasivat pitkälle toisiaan. Molempien firmojen tavoitteena on laadukkaan kuntoutuksen tarjoaminen ja jatkuva kehittyminen. Tämän mahdollistaa hyvinvoiva henkilökunta ja suomalainen omistus. Isompi yritys takanamme tuo edellytykset selviytyä muuttuvassa toimintaympäristössä sote-alalla”, yrittäjät Ingegerd Bäck ja Jenni Ilomäki kertovat.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostaa fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

”Olemme ylpeitä, että saamme mukaan tiimiimme pitkänlinjan kokeneita lasten- ja aikuisten fysioterapian huippuammattilaisia. Rakennamme parhaillaan avokuntoutuspalvelua, jossa kuntoutusyksiköistämme saa palvelua kaikista fysioterapian erityisaloilta, puhe-ja toimintaterapiaa sekä psykologisia palveluja. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Volaris fysioterapia
Jenni Ilomäki
Yrittäjä
050 3095 421
jenni@volarisfysio.fi

Ingegerd Bäck
Yrittäjä
050 5579 634
ingegerd@volarisfysio.fi