Webinaari: Ison sarvennoisen kipuoireyhtymän ajankohtainen hoito

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme yleistä vaivaa: ison sarvennoisen kipuoireyhtymää. Hollantilaistutkimuksessa perusterveydenhuollossa lonkkapotilaiden kivun syynä oli 10-20 %:ssa tapauksista ison sarvennoisen kipu. (1) Oireyhtymä on yleinen erityisesti naisilla ja tavallinen vaiva perusterveydenhuollon arjessa.

Webinaari on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme fysiatri Teemu Träff sekä palvelupäällikkö Jonna Tapio käyvät läpi kliinisen työn näkökulmasta näyttöön perustuvaa ajankohtaista tietoa:

  • Ison sarvennoisen kipuoireyhtymän tausta, tutkiminen ja hoito (GTPS)
  • Kuntoutusmahdollisuudet
  • Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Aika: to 25.11.2021 klo 14.-14.45
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.


Asiantuntijana fysiatri Teemu Träff

Teemulla on vahva kliininen kokemus TULE-ongelmien parista ja jatkuva halu kehittyä työssään. Näkemystä hänelle on kertynyt monipuolisesti sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työnkuvan ulottuessa erikoissairaanhoidosta kuntoutuslaitoksiin.

”Huolellinen diagnostiikka ja potilaan huomioiminen vastaanotolla ensikäynnistä lähtien ovat onnistuneen hoidon erittäin tärkeä perusta.”

Asiantuntijana Jonna Tapio

Jonna on moniammatillisten kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö ja vastaa TULES-avokuntoutuskursseista tuki- ja liikuntaelinvaivaisille asiakkaille. Jonna on tehnyt pitkän työuran kuntoutuksen parissa.

"TULES-kuntoutus on oiva valinta ihmiselle, joka kaipaa kipukuntoutuksen lisäksi aktiivisuutta, liikkumisen iloa ja kokonaisvaltaisempaa elämäntaparemonttia".

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta, lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Lähde:
1. Pohjolainen Timo (2020). Duodecimlehti.