Webinaari: Koira-avusteinen kuntoutus puheterapiassa

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme koira-avusteista kuntoutusta puheterapian näkökulmasta. Webinaari on suunnattu myös toimintaterapeuteille. Lisäksi kerromme Coronariasta työnantajana ja työmahdollisuuksista meillä.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme puheterapeutti Kirsi Kahela avaa case-näkökulman kautta koiran kanssa työskentelyä lasten yksilö- ja ryhmäkuntoutuksessa. Lisäksi mukana on rekry-koordinaattorimme Miia Suomi, joka kertoo Coronariasta työnantajana.

Aika: pe 16.12.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.

ETKÖ PÄÄSE TAPAHTUMAAN? EI HUOLTA!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana puheterapeutti Kirsi Kahela

Olen koulutukseltani puheterapeutti ja tehnyt yksilöterapiaa vuodesta 1994 sekä aikuisten että lasten kanssa. Coronarialle siirtymisen myötä minulla on ollut mahdollisuus toteuttaa yksilöterapian lisäksi koira-avusteisuutta ryhmissä perheiden sopeutumisvalmennuskursseilla.

Koira-avusteisuus on ollut minulla menetelmänä terapiassa vuodesta 2000. Puheterapiakoulutuksen lisäksi olen kouluttautunut koira-avusteiseen työskentelyyn ja valmistun vuonna 2023 eläintenkouluttajaksi.

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytointi-koordinaattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia. Rekrytointikoordinaattorina hän tuntee Coronarian vahvuudet, jotka voidaan valjastaa avuksi myös päivittäiseen arkeen.

"Coronaria tarjoaa maan laajimman koulutuskattauksen asiantuntijoilleen. Haluamme varmistaa että työntekijämme saavat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistaan ja näin meiltä löytyy ajankohtaisin ja tuorein tutkimustieto sekä jatkossakin juuri ne parhaat ja osaavimmat tyypit, jotka nauttivat työstään."

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin. Yhteystietosi lisätään Coronarian markkinointi- ja asiakasrekisteriin, voit lukea tietosuojaselosteemme täältä.