Webinaari: Lapsen käyttäytymisen säätely puhe- ja toimintaterapiassa

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme nepsy-lasten käyttäytymisen, kuormittumisen ja vireyden säätelyä puhe- ja toimintaterapian näkökulmasta. Lisäksi kerromme Coronariasta työnantajana ja työmahdollisuuksista meillä.

Webinaari on suunnattu puhe- ja toimintaterapeuteille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme palvelupäällikkömme Annukka Kivini sekä rekry-koordinaattorimme Miia Suomi käyvät läpi käytännönläheisiä menetelmiä, joita osallistujat voivat soveltaa omaan työhönsä:

  • Neuropsykiatrisen lapsen käyttäytymisen syyt ja taustat
  • Terapia käyttäytymisen säätelyn tukena 
  • Miten rakentaa terapiatilanne lasta tukevaksi

Aika: ti 24.5.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana puhe- ja toimintaterapian palvelupäällikkö Annukka Kivini

Annukka on taustakoulutukseltaan toimintaterapeutti ja hänellä on kliinistä kokemusta yksilöterapiatyöstä 14 vuoden ajalta. Hän on kouluttautunut laaja-alaisesti ja tarkastelee käyttäytymisen säätelyn kuntoutusta psyykkisten, aistimuspohjaisten valmiuksien ja ympäristön tasolta.

”Coronarialla olen päässyt osaksi moniammatillista verkostoa ja näkemykseni kuntoutuksesta on laajentunut valtavasti. Puhe- ja toimintaterapian palvelupäällikkönä haluan vaikuttaa positiivisesti terapeuttien ammatilliseen kasvuun, sekä edistää alojen kehittymistä valtakunnallisessa asiantuntijaverkostossamme. ”

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytointi-koordinaattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia. Rekrytointikoordinaattorina hän tuntee Coronarian vahvuudet, jotka voidaan valjastaa avuksi myös päivittäiseen arkeen.

"Coronaria tarjoaa maan laajimman koulutuskattauksen asiantuntijoilleen. Haluamme varmistaa että työntekijämme saavat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistaan ja näin meiltä löytyy ajankohtaisin ja tuorein tutkimustieto sekä jatkossakin juuri ne parhaat ja osaavimmat tyypit, jotka nauttivat työstään."

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin. Yhteystietosi lisätään Coronarian markkinointi- ja asiakasrekisteriin, voit lukea tietosuojaselosteemme täältä.