Webinaari: Piriformis-oireyhtymä ja muut iskias-tyyppiset kiputilat

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme Piriformis-oireyhtymää ja muita yleisiä iskias-tyyppisiä kiputiloja.

Webinaari on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme fysiatrian erikoislääkäri Markku Hupli sekä TULES-kuntoutuskurssien palvelupäällikkö Jonna Tapio käyvät läpi kliinisen työn näkökulmasta näyttöön perustuvaa ajankohtaista tietoa:

  • Piriformis-oireyhtymän sekä kiputilojen tausta ja tutkimus
  • Olennainen hoito ja TULES-kuntoutuskurssit täsmähoidon tukena
  • Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Aika: ke 23.3.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.


Asiantuntijana LT, fysiatrian erikoislääkäri ​Markku Hupli

Markulla on vahva kliininen kokemus TULES-ongelmatiikan parista ja kuntoutuksen kehittämisestä. Näkemystä hänelle on kertynyt monipuolisesti sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työkuvan ulottuessa erikoissairaanhoidosta kotikuntoutuksen ja Etelä-Karjalassa fysioterapeuttien TULES-potilaiden suoravastaanoton kehittämiseen.

Markku on toiminut myös useissa kuntoutuslaitoksissa fysiatrian erikoislääkärinä sekä asiantuntijana STM:n kolmessa eri Sotea valmistelevassa työryhmässä. Markulla on lisäksi kuntoutuksen ja kipulääketieteen erityispätevyys. 

Asiantuntijana TULES-kuntoutuskurssien palvelupäällikkö Jonna Tapio

Jonna on moniammatillisten kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö ja vastaa TULES-avokuntoutuskursseista tuki- ja liikuntaelinvaivaisille asiakkaille. Jonna on tehnyt pitkän työuran kuntoutuksen parissa.

"TULES-kuntoutus on oiva valinta ihmiselle, joka kaipaa kipukuntoutuksen lisäksi aktiivisuutta, liikkumisen iloa ja kokonaisvaltaisempaa elämäntaparemonttia".

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta, lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.