Webinaari: Polven patellofemoraalinen kipu

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme yleisimpää polven etuosan toiminnallista ongelmaa, patellofemoraalista kipua ja tämän erilaisia hoito- ja kuntoutusmuotoja.

Webinaari on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme fysiatri Teemu Träff sekä TULES-kuntoutuskurssien palvelupäällikkö Jonna Tapio käyvät läpi kliinisen työn näkökulmasta näyttöön perustuvaa ajankohtaista tietoa:

  • Patellofemoraaliseen kivun tausta
  • Tutkiminen, riskitekijät
  • Hoito ja TULES-kuntoutuskurssit täsmähoidon tukena

Aika: to 15.9.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.

ETKÖ PÄÄSE TAPAHTUMAAN? EI HUOLTA!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana fysiatri Teemu Träff

Teemulla on vahva kliininen kokemus TULES-ongelmien parista ja jatkuva halu kehittyä työssään. Näkemystä hänelle on kertynyt monipuolisesti sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työnkuvan ulottuessa erikoissairaanhoidosta kuntoutuslaitoksiin.

”Huolellinen diagnostiikka ja potilaan huomioiminen vastaanotolla ensikäynnistä lähtien ovat onnistuneen hoidon erittäin tärkeä perusta.”

Asiantuntijana TULES-kurssien palvelupäällikkö Jonna Tapio

Jonna on moniammatillisten kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö ja vastaa TULES-avokuntoutuskursseista tuki- ja liikuntaelinvaivaisille asiakkaille. Jonna on tehnyt pitkän työuran kuntoutuksen parissa.

"TULES-kuntoutus on oiva valinta ihmiselle, joka kaipaa kipukuntoutuksen lisäksi aktiivisuutta, liikkumisen iloa ja kokonaisvaltaisempaa elämäntaparemonttia".

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.