Nainen seisoo vesistön rannalla.

Webinaari: Tules-kuntoutuskurssit elämäntapamuutosten tukena

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme TULES-kuntoutuskursseja kokonaisuutena ja miten kuntoutus toimii elämäntapamuutosten tukena. Webinaari auttaa tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa työskenteleviä arvioimaan paremmin kuntoutuksen hyötyjä sekä kenelle ja missä vaiheessa TULES-kurssi parhaiten soveltuu.

Webinaari on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme fysiatri Teemu Träff sekä TULES-kuntoutuskurssien tuotepäällikkö Jonna Tapio käyvät läpi:

  • Kenelle TULES-kurssit ovat suunnattuja?
  • Mitä TULES-kurssit pitävät sisällään?
  • Hyödyt ja vaikuttavuus
  • Miten TULES-kurssille haetaan?
  • Mitä asioita lääkärin B-lausunnon tulisi sisältää

Aika: to 24.11.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.

ETKÖ PÄÄSE TAPAHTUMAAN? EI HUOLTA!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana fysiatrian erikoislääkäri Teemu Träff

Teemulla on vahva kliininen kokemus TULE-ongelmatiikan parista ja jatkuva halu kehittyä työssään. Näkemystä hänelle on kertynyt monipuolisesti sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työnkuvan ulottuessa erikoissairaanhoidosta Kelankuntoutuksiin. ”Huolellinen diagnostiikka ja potilaan kokonaisvaltainen huomioiminen ovat onnistuneen hoidon erittäin tärkeä perusta.”

Asiantuntijana TULES-kurssien tuotepäällikkö Jonna Tapio

Jonna on moniammatillisten kuntoutuspalveluiden tuotepäällikkö ja vastaa TULES-avokuntoutuskursseista tuki- ja liikuntaelinvaivaisille asiakkaille. Jonna on tehnyt pitkän työuran kuntoutuksen parissa.

"TULES-kuntoutus on oiva valinta ihmiselle, joka kaipaa kipukuntoutuksen lisäksi aktiivisuutta, liikkumisen iloa ja kokonaisvaltaisempaa elämäntaparemonttia".

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.