”Yhteistyö on helppoa ja mutkatonta” - Coronarian terveyspalveluiden tilaaja-asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun

Ajankohtaista Uutiset

Suomen 5. suurin terveyspalveluiden tuottaja Coronaria toteuttaa säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyitä tilaaja-asiakkailleen. Coronarian terveyspalvelut tuottaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita asiakaslähtöisesti.

Viimeisimmän kyselyn toteutimme marras-joulukuun taitteessa. Terveyspalveluidemme tilaaja-asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun, sillä olemme tulosten mukaan onnistuneet jokaisella osa-alueella hienosti ja saimme myös runsaasti positiivista palautetta palveluistamme.

Tuoreimman kyselyn mukaan NPS-suosittelulukumme on 78, joka on erittäin hyvä. Asiakkaidemme kokonaisuustyytyväisyyslukema on 4,55/5.

Säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyiden ansiosta pystymme jalostamaan palveluamme edelleen. Jokainen vastaus on meille tärkeä, sillä ne auttavat meitä kehittymään yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Ohessa muutamia poimintoja kyselyn avoimista vastauksista:

”Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Eteen tulleet ongelmat on ratkottu nopeasti ja joustamista on löytynyt.” (Erikoissairaanhoidon palveluiden tilaaja)

”Asiakaspalvelu on ensiluokkaista ja ongelmatilanteisiin yritetään löytää ratkaisua, joka on asiakkaalle hyvä. Palvelut ovat laadukkaita.” (Uniklinikan palveluiden tilaaja)

”Palvelu on erittäin asiakaslähtöistä.” (Diagnostisten palveluiden tilaaja)

Kiinnostuitko palveluistamme tilaaja-asiakkaille?

Coronarian terveyspalvelut tuottaa tilaaja-asiakkaille perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita. Vahvoja erikoisalojamme ovat muun muassa psykiatria, radiologia, gastroenterologia, patologia, neurologia, keuhkosairaudet, kardiologia, unihäiriöiden hoito ja etädiagnostiikka. Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin jutellaan.

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3200 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Ota yhteyttä Teemuun: