Takaisin

Emmi Järvelä

Toimintaterapeutti

Emmi Järvelä työskentelee toimintaterapeuttina Jyväskylän ja Jämsän alueella.

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 2012 ja sen jälkeen työskennellyt toimintaterapeuttina eri puolilla Suomea. Työkokemusta on kertynyt monenlaisista asiakasryhmistä yksityiseltä sektorilta sekä asumispalveluiden piiristä. Pidempiä täydennyskoulutuksia minulla on mielenterveystyön, neuropsykiatrian sekä seksuaalineuvonnan osalta. Jatkuva ammatillinen kehittyminen luo vahvan pohjan jokapäiväiselle asiakastyölle ja innostaa tarttumaan uusiin haasteisiin.

Terapeuttina kohtaan asiakkaan aidosti ja ohjaan arjen haasteissa tukien. Olen positiivinen, vahva ja rempseä. Kannustan tarttumaan haasteisiin pieni pala kerrallaan, muistuttaen, että mielekkäiden toimintojen sisällyttäminen jokaiseen päivään on hyvän arjen perusta. Pidän erittäin tärkeänä sitä, että pienetkin onnistumiset ja niiden yrittäminen huomioidaan. Olen sitä mieltä, että juhlahetkiä on harvalla elämässään liikaa.

Vapaa-ajallani huolehdin sekä fyysisestä että psyykkisestä jaksamisesta. Liikunta on oleellinen osa arkeani ja erityisesti kuntosalilla käyminen on ollut rakas harrastus jo pitkään. Lisäksi nautin kausiaskarteluista, virkkaamisesta, omatekoisten lahjojen väkertämisestä sekä Kauniiden ja rohkeiden katselusta. Parhaiten lataudun luonnon äärellä läheisten kanssa aikaa viettäen.

Koulutukset

Mielenterveystyön syventävät opinnot 25 op
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 25 op
Seksuaalineuvoja 30 op

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Anna Pietiläinen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Jyväskylä - Keskusta

Erja Korteoja

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Jämsä Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Jyväskylä - Keskusta

Kati Helin

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Jyväskylä - Keskusta

Riina Viitanen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Jämsä Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Mänttä

Takaisin