Takaisin

Eveliina Valtonen

Toimintaterapeutti

Työskentelen aikuisten toimintaterapeuttina ja Nuotti-valmentajana pääkaupunkiseudulla. Aikaisempaa kokemusta minulla on toimintakyvyn arvioinnin lisäksi yksilö- ja ryhmämuotoisesta terapiasta erikoissairaanhoidon aikuispsykiatrisilta osastoilta ja poliklinikalta. Tällä hetkellä käyn psyykkisen valmentajan (25op) koulutusta ja hyödynnän mielelläni koulutuksen menetelmiä tilanteen tullen jo nykyisten asiakkaideni kanssa.

Minulle on tärkeää nuorten hyvinvoinnin tukeminen sekä edistäminen heidän toiveet ja tarpeet huomioiden. Tapaamisilla käsittelemme usein arjen mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä lisääviä tekijöitä sekä arjenhallintaa. Työskentelen myös sosiaalisten tilanteiden haasteiden parissa. Vahvuuteni terapeuttina on yksilöllisyyden huomioiminen ja voimavarojen/vahvuuksien tunnistaminen motivointia ja positiivisuutta unohtamatta. Tapaamisten sisältöön pääset itse vaikuttamaan ja tapaamisilla pyrin tavoitteellisuuden lisäksi rentoon ilmapiiriin.

Jätä viestiä tai soita tiedustellaksesi vapaita paikkoja niin mietitään yhdessä askelia kohti toimivaa muutosta tai mielekkäämpää arkea!

Koulutukset

Toimintaterapeutti, AMK 2017

Sosiaalisen kognition kuntoutusmenetelmä (SCIT) 
Dialektisen käyttäytymisterapian perusteet (DKT), 2pv koulutus
Kognitiivisen käyttäytymisterapian perusteet (KKT) 5/9 päivää 
Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta (MAPA)
Zones of regulation -menetelmä lapsen itsesäätelyn tukemiseen, 202
Psyykkinen valmentaja (25op), 2022-2023