Takaisin

Hanna-Reeta Savolainen

Fysioterapeutti

Toimipaikat

Kielitaito

  • Englanti
  • Suomi

Palvelut

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2010 ja tehnyt siitä lähtien tuki- ja liikuntaelinten (TULE) fysioterapiaa. Syvensin TULE -puolen osaamistani erikoistumalla ortopediseen manuaaliseen terapiaan valmistuen OMT -fysioterapeutiksi 2014. Sen jälkeen olen päivittänyt ja syventänyt asiantuntijuuttani vuosittain useissa alamme lyhyissä sekä pitkissä koulutuksissa. Lisäksi olen opiskellut avoimessa yliopistossa mm. liikuntapsykologiaa ja kasvatustieteitä. Viimeisimpänä olen suorittanut pitkän alaraajakoulutuksen Safyssa valmistuen alaraajafysioterapeutiksi. Alaraajavaivojen lisäksi muutkin TULE -ongelmat, kiputilat ja vammat ovat vahvasti mielenkiinnon kohteinani. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki kouluikäisistä ylöspäin, olitpa kuntoilija, kutoja, urheilija tai unelmoija, tai jotakin siltä väliltä.

Vapaa-aikaani vietän mieluiten liikunnan ja perheeni parissa, ja tietysti parasta on, jos ne molemmat yhdistyvät. Vahvin lajitaustani on jalkapallo, jota pelasin yli 15 vuotta. Tällöin myös valmensin mm. juniori maalivahteja. Sen jälkeen ja ohella olen harrastanut monipuolisesti eri liikuntalajeja aina brasilian jujutsusta pilatekseen. Tällä hetkellä mieluiten pelaan padelia ja maastopyöräilen.

Työotteeni on empaattinen ja kannustava. Kuuntelen sinua ja sinun tarinasi. Rakennetaan yhdessä sellainen kuntoutuspolku, jossa saat apua ja työkaluja hakemaasi vaivaan, vammaan tai ongelmaan yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti, toiveesi ja voimavarasi huomioiden. Mukaan kuntoutukseen lupaan tuoda osaltani parhaan osaamiseni, sitoutuneisuuden ja tukeni yhdistettynä tämänhetkiseen tutkimusnäyttöön ja hoitosuosituksiin. Lämpimästi tervetuloa!

Koulutukset

Fysioterapeutti (AMK) 2010
OMT -fysioterapeutti 2014
Alaraajafysioterapeutti (Safy) 2023

+ useita muita alan lyhyitä ja pitkiä koulutuksia (mm. Myfascia moduulit I-III, kipukoulutukset, voimaharjoittelu, Kinetic control, tendinopatia/jänne -koulutukset, motivoiva vuorovaikutus jne.)
+ avoimen yliopiston opintoja (liikuntapsykologian ja terveystieteen yleisiä opintoja, kasvatustieteen perusopinnot)

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Jari Lahtinen

Jari Lahtinen

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Järvenpää

Ari Rahikkala

Ari Rahikkala

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Oulu - Lamellitalo

Juha Jylhänlahti

Juha Jylhänlahti

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Oulu - Lamellitalo

Tero Somervuori

Tero Somervuori

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kotka Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kouvola - Prisma

Takaisin