Takaisin

Jaana Sainio

Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Olen koulutukseltani sosionomi YAMK ja ammatillinen opettaja. Työskentelen ammatillisen kuntoutuksen Kiila- ja Teak- kuntoutusten parissa; Kiilassa työelämän asiantuntijana ja kurssivastaavana sekä Teakissa työhön valmentajana.

Minulla on pitkä kokemus ammatillisen kuntoutuksen kentältä ja mielenterveystyöstä sekä ammatillisesta opetustyöstä. Työssäni parasta on saada työskennellä hyvin erilaisten ihmisten kanssa, tukea ja ohjata löytämään yksilöllinen ratkaisu jaksaa työssään, palata työelämään tai löytää uusi polku työllistyä. Työotteeni rakentuu ammatillisen kuntoutuksen tutkimustiedon ja käytännön työn kautta koottuun asiantuntemukseen. Koen olevani kuunteleva ja läsnä oleva. Minulle tärkeä arvo on huomioida jokainen asiakas myös ryhmässä yksilönä. Ammatillinen kuntoutus on tiimityötä, jossa työtä tehdään moniammatillisesti huomioiden kokonaisvaltaisesti jokaisen ihmisen työ- ja toimintakyky.

Kiila- kuntoutuksessa roolini on tukea ja kannustaa asiakasta löytämään ratkaisuja, miten jaksaa työssään paremmin. Keskiössä on asiakkaan työhyvinvointi ja sitä haastava työnmuutos. Työssä tapahtuvia muutoksia tarkastellaan muun muassa kysymällä; mikä on muuttunut ja kuinka muutokset vaikuttavat työn sujumiseen ja työssä jaksamiseen? Teak- kuntoutuksessa roolini on etsiä yhdessä asiakkaan kanssa realistisia työpolkuja, tukea ja ohjata asiakasta työkokeilun ja työhönvalmennuksen kautta löytämään tie työllistymiseen. Keskiössä on asiakkaan omat lähtökohdat ja voimavarat, joilla päästä kiinni työelämään.

Tervetuloa kuntoutukseen, tehdään siitä Sinun lähtökohdistasi sinun näköisesi!

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Mervi Männikkö

Mervi Männikkö

Ammatillinen kuntoutusohjaaja
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Eerikinkatu

Henna Kurvinen

Henna Kurvinen

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Rovaniemi

Nina Alakopsa

Nina Alakopsa

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Joensuu - Niinivaara

Krista Hietanen

Krista Hietanen

Palvelupäällikkö
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tampere - Hallituskatu

Takaisin