Takaisin

Laura Kulju

Toimintaterapeutti

Laura työskentelee toimintaterapeuttina Kemissä, Simossa, Iissä sekä muualla Pohjois-Pohjanmaalla (Oulu, Haukipudas, Keminmaa).

Olen valmistunut 2017 toimintaterapeutiksi Oulun ammattikorkeakoulusta ja ollut Coronaria Teramerellä töissä siitä lähtien. Olen saanut työharjoittelujen kautta kokemusta lasten ja nuorten toimintaterapiasta ja neurologisten asiakkaiden kanssa työskentelystä. Viimeisen työharjoittelun tein Coronarialle, jossa minulla oli laajasti eri-ikäisiä asiakkaita. Aiempaa työkokemusta minulla on päivä- ja hoivakodissa ja kehitysvammaisten asumisyksikössä työskentelystä. Lisäksi olen toiminut henkilökohtaisena avustajana tukien asiakkaan arjessa suoriutumista.

Toimintaterapeuttina vahvuuteni on asiakkaiden läsnä oleva kohtaaminen ja vuorovaikutus. Pidän tärkeänä, että työskentely on asiakkaan ja omaisten tarpeista ja toiveista lähtevää sekä mahdollisimman lähellä heidän arkeaan. Tärkeänä pidän myös toimintaterapian ajankohtaisten suositusten seuraamista ja oman osaamisen innokasta päivittämistä ja lisäämistä. Jokaiselta asiakkaalta voi oppia uutta ja tärkeää.

Tässä työssä antoisimpana pidän uusien ja erilaisten ihmisten kohtaamista ja mahdollisuutta tukea heitä matkallaan. On hienoa tutustua heille tärkeään toimintaan ja tukea arjen sujumista. Tässä työssä on hienoa myös laaja ja monipuolinen yhteistyö asiakkaan lähiympäristön ja -verkoston kanssa.

Koulutukset

Toimintaterapeutti 2017

GAS-Goal Attainment Scaling koulutus
ICF─luokitus -koulutus
Lapset puheeksi -menetelmät
Ergonomiset potilassiirrot

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Johanna Pitkäkari

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kemi - Valtakatu

Johanna Junno

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Coronaria Terapiapaja

Toimintaterapeutti Minna Eriksen, Coronaria.

Minna Eriksen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Tiina Eskola

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Takaisin