Takaisin

Minna Penttala

Erikoishammaslääkäri, Hammasprotetiikka ja purentafysiologia

Olen protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri.Työnkuvaani kuuluu laajat purennan kuntoutukset, puuttuvien hampaiden korvaaminen, esteettinen hammashoito sekä purentatoimintahäiriöiden hoito.

Kaikissa hoidoissa pyritään mahdollisimman hyvään niin esteettiseen kuin toiminnalliseen lopputulokseen. Tämän edellytyksenä on aina huolellinen tutkimus ja suunnittelu. Laajemmissa hoidoissa ja etenkin implanttihoidoissa hoito toteutetaan yhteistyössä muiden erikoishammaslääkäreiden kanssa. Hoitolinja valitaan eri hoitovaihtoehdoista potilaan kanssa keskustellen.
Teen myös uniapnea- ja kuorsauskiskoja sekä vaikea-asteisesta narskuttelusta kärsiville annan tarvittaessa botuliinitoksiini pistoshoitoa puremalihaksiin.

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1993 ja erikoishammaslääkäriksi 2014. Työskentelen sekä yksityissektorilla että Helsingin kaupungin suun erikoishammashoidon yksikössä Meilahdessa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Inka Björkroth

Inka Björkroth

Suuhygienisti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Riihimäki - Prisma

Kadri Lembinen

Kadri Lembinen

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kerava

Keijo Alaniska

Keijo Alaniska

Johtava hammaslääkäri, suukirurgi
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kuusamo Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu Coronaria Hammasklinikka Oulu - Sammakkotalo

Takaisin