Takaisin

Antti Peteri

Johtava hammaslääkäri

Monipuolinen osaaminen perushoidon lisäksi mm. kirurgiassa ja protetiikassa. Myös keinojuurihoidot eli implantoinnit ovat osa joka päiväistä työtäni. Erityisen hyvä olen hoitokokonaisuuksien selkeässä hahmottamisessa sekä ymmärrettävässä informoinnissa potilaalle.

Pidän erittäin paljon työstäni. Tyytyväinen asiakas on paras palaute minkä voi saada. Koen aitoa kiinnostusta ongelmien ratkaisemiseen siten että kaikille jää selvä ja ymmärtäväinen olo miksi, mitä ja milloin tehdään. Periaattenani on että hammaslääkärissä käyminenkin voi olla hauska ja miellyttävä kokemus. Hammaslääkärinä saan tehdä vaativaa työtä käsilläni, onhan kyseessä käsityöläisammatti. Hammasklinikalla olen työskennellyt alusta alkaen myös vastuutehtävissä. Työyhteisömme koostuu humoristisista ihmisistä joista jokainen saa olla omanlaisensa. Tämä tuo päiviin mukavan piristyksen joka heijastuu usein myös asiakkaisiin hoitotilanteessa. Joskus hammaslääkärissä puhuminen on kultaa – etenkin jos toimenpiteet eivät ole aina asiakkaan mielestä niin miellyttäviä.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Olli Penna

Olli Penna

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Kemi

Aija Perätalo

Aija Perätalo

Palveluesimies, suuhygienisti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli

Alex Strömberg

Alex Strömberg

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Laukaa Coronaria Hammasklinikka Jyväskylä

Anelia Nedelcheva

Anelia Nedelcheva

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu

Takaisin