Takaisin

Nina Yli-Heikkilä

Palvelupäällikkö

Moikka!

Olen Nina ja toimin palvelupäällikkönä Turussa ja Raisiossa sekä vastaan Naantalin yksikön ammatillisen kuntoutuksen palveluista. Palvelupäällikkönä vastaan yksikköni toiminnasta ja esihenkilötyöstä - varmistan siis, että resurssit ja puitteet ovat kunnossa, jolloin työntekijät voivat keskittyä olennaiseen - asiakkaitten kohtaamiseen ja ohjaustyöhön.

Itselläni on pitkä ja monipuolinen työkokemus ammatillisen kuntoutuksen ja työurien pidentämisen saralla. Tunnen hyvin kuntoutuksen palvelujärjestelmän, työmarkkinat sekä yhteistyöverkostot. Olen työurani aikana tehnyt lukuisia urasuunnitelmia ja miettinyt ammatillisia ratkaisuja yhdessä asiakkaitteni kanssa, joista koen olevan hyötyä nykyisessäkin työssäni.

Olen helposti innostuva, kehittämishaluinen ja minulta löytyy rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin. Koen olevani myös helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen. Minulle on tärkeää, että kaikille on kiva tulla töihin ja saa tehdä itselle merkityksellistä työtä sekä työtä, jossa voi hyödyntää omia vahvuuksiaan. Kun työt sujuvat ja yhteinen tekeminen työyhteisössä toimii, näyttäytyy se myös asiakkaille kannustimena ja motivaattorina viedä omia asioitaan eteenpäin.

Koulutukset

Kuntoutuksen ohjaaja AMK
Johtamisen erikoisammattitutkinto