Takaisin

Riikka Tolvanen

Sosionomi

Työskentelen sosionomina Kotkassa. Pääsääntöisesti toimin Oma Väylä kuntoutuksessa 16–29-vuotiaiden nuorten omaohjaajana koko Kymenlaakson alueella. Tämän lisäksi toteutan ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta ja olen osa moniammatillista tiimiä TULES-avokuntoutuskursseilla.

Työssäni tärkeintä minulle on avoimen ja luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen luominen. Jokainen asiakas on minulle arvokas ja tervetullut juuri sellaisena, kuin hän on. Hyödynnän toiminnallisia menetelmiä, huomioiden asiakkaan omat mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet. Oma Väylässä ja neuropsykiatrisessa valmennuksessa tapaamisia toteutetaan asiakkaan oman mielenkiinnon ja toiveiden mukaisesti toimipisteellämme, asiakkaan omassa ympäristössään, luonnossa tai vaikkapa arkisia asioita yhdessä hoitaen. Työtapani on vahvuuksia etsivä ja niitä korostava, vahvasti voimavara- ja ratkaisukeskeinen – huumoria unohtamatta. Löydetään yhdessä juuri sinua innostavat ja tilanteeseesi sopivat tavoitteet ja päämäärät – olen sinua varten, ja tukenasi tarvittavien askeleiden hahmottamiseksi ja ottamiseksi!

Koulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja 2022
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 2018
Sosionomi YAMK 2017
Sosionomi AMK 2009
Lähihoitaja, kuntoutuksen ko 2003

Opiskelen tällä hetkellä työn ohella LogoArt taideterapiaohjaajaksi, arvioitu valmistuminen keväällä 2024. Taideterapeuttisia menetelmiä käytän työssäni mielelläni!

Olen työhistoriani aikana osallistunut aktiivisesti erilaisiin työnantajan tarjoamiin täydennyskoulutuksiin ja seminaareihin, esimerkiksi: ADHD-seminaarit, työpaikkaohjaajan koulutus, lasten tunnetaidot, haastavat kasvatustilanteet, aistiseikkailu sekä lasten liikuttaja seminaarit.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Hanna-Leena Vartiainen

Hanna-Leena Vartiainen

Psykologi
Voit varata ajan puhelimitse.
Asiantuntijalle ei ole juuri nyt aikoja verkossa. Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelikuja Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Myyrmanni Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Porvoo Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kotka

Salla Koskimies

Salla Koskimies

Kurssityöntekijä
Voit varata ajan puhelimitse.
Asiantuntijalle ei ole juuri nyt aikoja verkossa. Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kotka

Santtu Mantsinen

Santtu Mantsinen

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kunto Kuopio

Merja Raatikainen

Merja Raatikainen

Fysioterapeutti
Vapaita aikoja seuraavat 30 pv

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kunto Kuopio

Takaisin