Takaisin

Ruut Hänninen

Sosionomi

Työskentelen omaohjaajana Oma Väylä – kuntoutuksessa Hämeenlinnan ja Riihimäen alueella. Työskentelen asiakkaan kanssa joko toimipisteellämme tai nuoren omassa arjen ympäristössä.

Pohjakoulutukseltani olen kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja sekä sosionomi amk, yhteisö- ja perusturvatyö. Lisäksi olen työyhteisösovittelija, työkykykoordinaattori ja neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulle on kertynyt nuottinuorten valmentamisesta sekä ammatillisen kuntoutuksen, työhönvalmennuksen ja työ- ja toimintakyvyn arviointitehtävistä. Ammatillisen kuntoutuksen työtehtävissä olen toiminut jo noin parikymmentä vuotta ja pidän työstäni edelleen, iloinen pilke silmäkulmassani. Vaihderikkaan ja antoisan työurani aikana olen toiminut ohjaajana tukiasumisyksikössä, mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä työllistämisen palveluissa, räätälöiden yksilöllisiä palveluita työllistymisen tueksi. Olen tehnyt työeläke- ja tapaturmakuntoutuksen asiantuntijan työtä, arvioiden kuntoutujien työkykyä ja osaamista suhteessa työhön. Asiakasryhmääni ovat olleet niin nuoret, että aikuiset.

Olen nuorille turvallinen aikuinen, tuen nuorta vahvistamaan hänen pirstaloitunutta elämänhallintaansa. Avoimessa vuorovaikutuksessa pystyn rakentamaan luottamuksellisen dialogiin perustuvan keskustelun nuoren nykytilanteesta. Tarjoan apua ja annan nuorelle mahdollisuudet löytää hänen omat vahvuudet, autan häntä tuomaan vahvuuksiaan esille. Yksilöllisesti suunnitellut käytännön toimintamallit toteutetaan nuoren kanssa yhdessä. Huomioin kunkin nuoren iänmukaiset kehitysvaiheet, tämän pohjalta edetään, nuorta tukien ja itsenäistymistä vahvistaen.

Työntekijänä tunnen palvelujärjestelmää ja autan näin ohjaten nuoria, tekemään itse asioita valmiiksi. Ohjaan myös hyödyntämään lähiverkoston tukea. Keskiössä on nuoren yksilöllinen eteneminen sekä tulevaisuuden suunnitelman laatiminen. Rohkaisen nuorta ja autan tavoitteiden luomisessa, realistisesti saavutettava tavoite/tavoitteet. Asiakastapaamisilla hahmotetaan uudenlaisia tapoja toimia ja haetaan uudenlaista suuntaa.

Nuori, olet iloisesti tervetullut Oma Väylä kuntoutukseen – tehdään yhdessä sinun näköinen, toteutettava suunnitelma ja lähdetään viemään sitä eteenpäin!

Koulutukset

• Työkykykoordinaattori 2023
• Neuropsykiatrinen valmentaja 2021
• Työyhteisösovittelija 2018
• Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto 2014
• Sosionomi amk 2011
• Kuntoutuksen lähihoitaja 2006

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Anne Korvenoja

Anne Korvenoja

Psykologi
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Hämeenlinna - Raatihuoneenkatu 27 Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Hämeenlinna - Raatihuoneenkatu 27

Anne Salmikuukka

Anne Salmikuukka

Sosionomi
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Vantaa - Myyrmanni

Anni Viita-Aho

Anni Viita-Aho

Sosionomi
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Tampere - Hämeenkatu

Annika Sjöblom

Annika Sjöblom

Toimintaterapeutti
Voit varata ajan puhelimitse.
Voit varata ajan puhelimitse.

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Turku - Eerikinkatu

Takaisin