Takaisin

Saana Hirvas

Psykoterapeutti

Toimipaikat

Kielitaito

  • Englanti
  • Suomi

Palvelut

Saana Hirvas työskentelee psykologina, psykoterapeuttina ja perheterapeuttina pääkaupunkiseudulla.

Olen Valviran laillistama psykologi ja erityistason psykoterapeutti. Terapiakoulutukseni on voimavarakeskeinen perhepsykoterapia. Kela-korvattavuus on perhepsykoterapiaan ja vanhempainohjaukseen.

Tapaan lapsia, nuoria, aikuisia, pariskuntia ja perheitä. Vastaanotolle voi tulla joko yksin tai läheisen ihmisen kanssa. Tarkoituksena on pyrkiä yhdessä löytämään ratkaisuja elämäntilanteesi helpottamiseksi.

Perhepsykoterapeutti on erikoistunut perheenjäsenten välisten vuorovaikutussuhteiden selvittelyyn. Minulla on pitkä kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä koulumaailmassa psykologina ja yksityisenä ammatinharjoittajana.

Kun perhettä tai lähipiiriä kohtaa tasapainoa ja vakautta horjuttava tapahtuma tai kriisi on mahdollista hakeutua terapiaan. Syynä voi olla myös pitkäaikaisempi asioiden ajautuminen toimimattomaan suuntaan.
Vakauttavassa perheterapiassa keskitytään perheen vuorovaikutuksen kannalta toimimattomiin ja säätelemättömiin tilanteisiin, niiden tunnistamiseen ja pysäyttämiseen. Samalla opitaan arjen hallintaa hyödyntäen ihmisissä jo olemassa olevia voimavaroja.
Tapaamiset eri kokoonpanoilla auttavat avaamaan perheen vuorovaikutussuhteita ja sitä kautta helpottavat voimavarojen ja uusien toimintatapojen löytämistä.

Koulutukset

Psykologi, PsM 1999
Erityistason perhepsykoterapeutti 2011
Vakauttava perheterapia koulutus 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Psykoterapeutti Petra Berg, Coronaria.

Petra Berg

Psykoterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie

Psykoterapeutti Helena Kurki, Coronaria.

Helena Kurki

Psykoterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Riina Airo-Niemi

Tiimivastaava, Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Espoo - Kappelitie Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Vantaa - Jaakonkatu Coronarias habiliterings- och terapitjänster - Borgå

Psykologi Ruth Franco, Coronaria.

Ruth Franco

Psykologi

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Helsinki - Malmi

Takaisin