Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.

Coronaria aloittaa uutena toimijana Tampereella Elämänpuun ikäihmisten palvelutalossa

Ajankohtaista

Coronaria Hoiva Oy aloitti 1.10.2017  Tampereella toimivan ikäihmisten asumispalveluita tarjoavan Elämänpuun palvelutoiminnan

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme yli 1000 työntekijää.

Elämänpuu on ikäihmisten asumispalveluita tuottava palvelutalo, joka tarjoaa turvallisen kodin ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville tamperelaisille ikäihmisille. Elämänpuussa on 16 asukkaan ympärivuorokautista hoivaa tarjoava ryhmäkoti ja 30 palvelutaloasuntoa. Elämänpuu tulee osaksi Coronaria Kotikylä -konseptia, jonka arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Palvelukodin nimi muuttuu Coronaria Kotikylä Elämänpuuksi.

Elämänpuun toiminnan siirtyminen liikkeenluovutuksena edelliseltä toimijalta ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita. Coronaria Kotikylä Elämänpuussa tulee työskentelemään noin 20 hoito- ja kuntoutustyön osaajaa.

“Jatkamme hyvillä mielin Elämänpuun monipuolista ja vakiintunutta toimintaa. Meille on todella tärkeää tarjota asukkaillemme kaikissa hoivakodeissamme aktiivista, yhteisöllistä ja turvallista arkea. Elämänpuun toiminta sopii palveluntarjontaamme erinomaisesti. Toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan palveluihimme,” kertoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Toimitusjohtaja, Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi