Webinaarit, Ammattilaisille

Webinaari: Kulttuurisensitiivinen kuntoutus

Aika ti 9.5.2023
klo 15:00–16:00
Paikka Online

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme monikulttuurisuuden ja monikielisyyden huomioonottavaa ja kulttuurisensitiivistä kuntoutusta. Lisäksi pohdimme luennolla kulttuurisen kompetenssin merkitystä terveydenhuollon kontekstissa. Tarkastelemme aihetta sekä asiantuntijan että kuntoutujan näkökulmasta, jotta voimme havaita, millaisena monikulttuurinen vuorovaikutus eri osapuolille näyttäytyy. Kuntoutuksen kentällä toimimme monikulttuurisessa työympäristössä, joten webinaari sopii kaikille kuntoutuksen parissa työskenteleville ammattilaisille.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton.

Webinaarissa luennoitsijana toimii kokenut puheterapeutti Noora Galab.

Webinaarissa HR koordinaattorimme Miia Suomi tulee kertomaan myös Coronarian ominaisuuksista työnantajana ja työpaikkana.

Asiantuntijana puheterapeutti ja tulkki Noora Galab

Coronarialla puheterapeuttina työskentelevä Noora puhuu toisena äidinkielenään arabiaa ja työskentelee myös tulkkina. Taustansa ja työnsä puolesta hän tunnistaa, että yhteisymmärryksen ylläpitäminen monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa edellyttää jatkuvaa tietoisuutta omista toimintatavoista sekä niiden vaikutuksesta vuorovaikutustilanteeseen. Hän uskoo, että omien toimintatapojen tiedostaminen ja kehittäminen on avain kulttuurisensitiiviseen kohtaamiseen.

Tulevat tapahtumat