Hymyilevä mieslääkäri ulkoilemassa
Ammattilaisille

Pohjolan Lääkäripäivät 2023

Aika ti 21.2.2023 – pe 24.2.2023
Paikka Oulun Musiikkikeskus

lääkäri, ollaanko match?

Hei lääkäri! Olemme mukana Pohjolan Lääkäripäivien näyttelyssä Oulussa 22.-24.2. Tule tapaamaan meitä Oulun Musiikkikeskukseen osastolle B13! Voidaan aloittaa vaikka saman tien sinulle sopivan työn suunnittelu.

Coronaria tuottaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita sekä kuntoutus- ja terapiapalveluita. Lääkärinä voit työskennellä meillä koko- tai osa-aikaisena, etä- ja lähityössä. Voit työskennellä julkisessa tai yksityisessä terveydenhuollossa tai rakentaa sopivan yhdistelmän eri palveluistamme. Työ voidaan räätälöidä pitkälti toiveidesi pohjalta.

Lääkärin työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on Suomen 5. suurin terveyspalveluiden tuottaja ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Liity arvostettujen lääkäriemme joukkoon ?

Tarjoamme sinulle:

  • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
  • pitkäjänteisen luottamussuhteen, jossa tuetaan kehittymistäsi lääkärinä
  • merkityksellisen työn, joka joustaa ja kehittyy ehdoillasi
  • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
  • asiantuntevan yhteisön, jossa on mukava ja mutkaton meininki
  • inhimillisen työpaikan, jota ohjaa terve arvopohja
  • kilpailukykyisen korvauksen

Avoimia työpaikkojamme

huolenpitoa ja välittämistä - suurella sydämellä

Yhteistyössä kanssasi

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa kehitytään ja kehitetään yhdessä. Tavoitteenamme on mahdollistaa sinulle oman työurasi kehittäminen haluamaasi suuntaan ja tukea sinua matkallasi.

Oma yhteyshenkilö

Oma yhteyshenkilösi koordinoi työhösi liittyviä hallinnollisia sekä käytännön asioita. Sinun tarvitsee vain keskittyä olennaiseen, eli työhösi.

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Meillä on vahva kumppanuus julkisen terveydenhuollon kanssa sekä mahdollisuuksia yksityisen terveydenhuollon puolella. Voit tarjota erityisosaamistasi sinne, mikä sopii sinulle parhaiten.

Vapaus valita

Työsuhteisena, ammatinharjoittajana vai oman yrityksesi kautta? Kokoaikaista vai kenties lisätyötä virkatyön oheen? Räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden toiveidesi, tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Anna-Liisa Hurskainen, Coronaria.

Ota yhteyttä!

Anna-Liisa Hurskainen
040 139 4200
annaliisa.hurskainen(a)coronaria.fi

Tulevat tapahtumat