Webinaarit, Ammattilaisille, Rekry

Varhaisen vuorovaikutuksen kuntoutus auttaa autismikirjon lasta

Aika to 16.5.2024
klo 15:00–16:00
Paikka Zoom

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme varhaisen vuorovaikutuksen kuntoutusta ja kerromme miten kuntoutus auttaa autisminkirjon lasta. Webinaari on suunnattu esimerkiksi puheterapeuteille ja toimintaterapeuteille, jotka kohtaavat työssään autisminkirjon lapsia ja tekevät terapiatyötä heidän parissa. Tavoitteenamme on tarjota työkaluja päivittäiseen terapiatyöhön.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme puheterapian asiantuntijana toimii puheterapian tuotepäällikkö Veera Ryynänen, puheterapeutti, FM, VTM ja rekrytointikoordinaattori Miia Suomi.

Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Coronaria, ketä olemme?
  • Puheterapeuttina meillä
  • Vuorovaikutuksen haasteiden ilmeneminen
  • Vuorovaikutuksen perustaitojen kuntoutus
  • Varhaisen vuorovaikutuksen kuntoutusta tukevat rakenteet Coronarialla​

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Puheterapian tuotepäällikkö Veera Ryynänen

Asiantuntijana puheterapian tuotepäällikkö Veera Ryynänen

Veera toimii Coronaria Kuntoutuspalveluissa puheterapian tuotepäällikkönä. Hänellä on pitkä kokemus autismikirjon lasten arvioinnista, kuntoutussuunnitelmien laatimisesta ja ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta HYKS:ssä​.

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia. Rekrytointikoordinaattorina hän tuntee Coronarian vahvuudet, jotka voidaan valjastaa avuksi myös päivittäiseen arkeen.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: katri.lepojarvi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.