Webinaari: Milloin on oikea-aikaista ohjata ammatilliseen kuntoutukseen?

Aika ti 21.3.2023
klo 15:00–16:00
Paikka Online

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme oikea-aikaista ohjaamista ammatilliseen kuntoutukseen monikirjavassa työllistymisen ja kuntouksen kentässä. Webinaari on suunnattu kaikille, jotka työssään ohjaavat asiakkaita ammatilliseen kuntoutukseen ja tavoitteenamme on helpottaa asiakkaan ohjausta sopivan palvelun pariin. Webinaarimme kulmakivenä on ammatillinen kuntoutusselvitys eli Akse. Akse perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, tavoitteisiin ja soveltuvuuteen, jolloin kuntoutus pohjautuu oikeisiin lähtökohtiin ja näin myös tulokset ovat vaikuttavia.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijoina toimivat ylilääkäri Jari Turunen sekä ammatillisen kuntoutusselvityksen tuotepäällikkö Sina Isokallio. Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Pilvin pimein palveluita: milloin, mitä ja kenelle?
  • Kulmakivenä ammatillinen kuntoutuselvitys eli Akse
  • Mitä Aksessa tehdään?
  • Kuinka nopeasti diagnoosin jälkeen ammatilliseen kuntoutukseen
  • Miten ohjaan ammatilliseen kuntoutukseen ja B-lausunnon sisältö
  • Poissulkukriteerit ja jatkosuunnitelma

etkö pääse tapahtumaan? ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana ylilääkäri Jari Turunen

Jarilla on pitkä kokemus ammatillisesta kuntoutuksesta ja kuntoutuksen kehittämisestä. Asiakkaan arvostava kohtaaminen ja kiinnostus heidän moninaisista terveydellisistä ja muuhun elämään liittyvistä huolenaiheesta auttaa viemään ammatillista kuntoutusta eteenpäin. Ratkaisujen etsiminen yhdessä osaavan työryhmän kanssa on aina palkitsevaa ja siitä Jarilla on kymmenien vuosien kokemus. Jari on myös etäkuntoutuksen pioneereja.

Asiantuntijana Aksen tuotepäällikkö Sina Isokallio

Sina on toiminut reilu 10 vuotta ammatillisen kuntoutuksen parissa ja viimeiset vuodet hän on vastannut kuntoutuksen kehittämisestä sekä osallistunut etä- ja verkkokuntoutuksen kehittämiseen.

Ammatillinen kuntoutusselvitys on kokonaisvaltainen ja vaikuttava ammatillisen kuntoutuksen palvelu, jonka avulla monet asiakkaamme löytävät uuden ammatillisen suunnan ja jatkosuunnitelmat.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: nina.punakivi@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin.

Tulevat tapahtumat