Webinaarit, Ammattilaisille

Webinaari: Nepsy-lasten ja nuorten masennuksen ja ahdistuneisuuden käyttäytymisterapeuttinen hoito

Aika ke 15.5.2024
klo 14:30–15:30
Paikka Online Webinaari

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme nepsy-lasten ja nuorten masennuksen ja ahdistuksen käyttäytymisterapeuttista hoitoa. Webinaarissa saat näkökulmia neuroerityisten lasten mielenterveyden oireiden auttamiseen.

Käyttäytymisterapeuttiset interventiot ovat konkreettisia työkaluja, joiden avulla tunneoireita voidaan tehokkaasti helpottaa myös kehitykseltään erityisten lasten ja nuorten parissa.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia keskittyy erityisesti ympäristön muokkaamiseen sellaiseksi, että se parhaiten palvelee yksilön hyvinvointia. Lisäksi webinaarissa puhutaan tunnetaitojen edistämisestä. 

Webinaarissamme asiantuntijoina toimivat lastenpsykiatrian erikoislääkäri Riikka Riihonen ja Coronaria Kuntoutuspalveluista tuotejohtaja Heli Sitari. Webinaari on suunnattu kaikille nepsy-lasten ja nuorten parissa työskenteleville alan ammattilaisille. Webinaarissa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan!

Asiantuntijana lastenpsykiatrian erikoislääkäri Riikka Riihonen

Riikka on tamperelainen lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lasten ja nuorten kognitiivinen psykoterapeutti. Riikka on ammatillisesti erityisen kiinnostunut lasten ja nuorten tunteiden ja käytöksen säätelyn edistämisestä sekä vanhemmuuden taitojen tukemisesta.

Riikka on kirjoittanut useita oppaita ja kirjoja, viimeisimpänä mm. "Kuinka kiukku kesytetään" ja satukirja "Aada ja kiukkuleijona 2020." Nykyisin Riikka toimii päivätyössä lasten neuropsykiatrian piirissä.

Asiantuntijana tuotejohtaja Heli Sitari Coronaria Kuntoutuspalveluista

Heli on kuntoutus majoituksella liiketoiminta-alueen eri palvelulinjojen tuotejohtaja. Heli on työskennellyt jo yli 20 vuotta Kela kuntoutuksien parissa. Kokemusta on kertynyt toimintaterapian, kuntoutuskurssien – ja jaksojen sekä Kelan kehittämishankkeiden parista.

”Lasten ja perheiden kuntoutuskurssit ja -jaksot vahvistavat perheen voimavaroja. Kuntoutuksessa lapsi tai nuori ja hänen perheensä saavat tukea elämäntilanteeseensa, monipuolisesti tietoa sekä konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla voi edistää arjen sujumista.”

etkö pääse webinaariin? Ei huolta!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille markkinointiluvan antaneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut webinaariin, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä webinaarin liittymislinkin.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: susanna.knuutinen@coronaria.fi