Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki - Hotelli Haaga

Nuijamiestentie 10, 00320, Helsinki Reittiohje

Asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 010 525 8801 palvelee ma - to klo 8.00 – 18.00 ja pe klo 8.00 – 16.00. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuntoutus@coronaria.fi

Olemme valtakunnallinen Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja

Järjestämme moniammatillista Kelan kustantamaa yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja eri ikäisille ihmisille eri puolilla Suomea. Kurssit ja kuntoutusjaksot toteutetaan rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut.

Kuntoutuksessa sinun tukenasi on aina moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. erikoislääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, psykologi, sosionomi ja esimerkiksi ravitsemusterapeutti.   

Kuntoutuksemme kuuluvat Kelan palveluihin ja ovat osallistujille maksuttomia. Kuntoutukseen ja kursseille haetaan Kelan kautta ja hakemuksen liitteeksi tarvitset lääkärin B-lausunnon.

Kuntoutusta Helsingin Hotel Haaga Central Parkissa

Helsingissä kuntoutus- ja kurssipaikkana meillä toimii "Hyvän olon hotelli" Hotel Haaga Central Park.

Hotelli Haagan läheltä löytyy upeat Helsingin Keskuspuiston ulkoilu- ja lenkkeilymaastot luonnosta nauttiville. Talviaikaan Keskuspuistosta löytyy mittava latuverkosto hiihdon harrastajille. Energiaa ja jaksamista saat monipuoliselta kuntosalilta tai ryhmäliikuntatunneilta.

Voit myös nauttia kauneushoitolan tai hierojan palveluista sekä rentoutua saunassa ja uima-allasosastolla. Ulkoilukartat, Roll Outdoorsin vuokrapyörät sekä hotellin vastaanotosta lainattavat kävelysauvat ovat käytössäsi.