Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Kylpylähotelli Rauhalahti

Katiskaniementie 8, 70780, Kuopio Reittiohje

Asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 010 525 8801 palvelee ma - to klo 8.00 – 18.00 ja pe klo 8.00 – 16.00. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuntoutus@coronaria.fi

Olemme valtakunnallinen Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja

Järjestämme moniammatillista Kelan kustantamaa yksilökuntoutusta sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja eri ikäisille ihmisille eri puolilla Suomea. Kurssit ja kuntoutusjaksot toteutetaan rentouttavissa hotelli- ja kylpyläympäristöissä sisältäen majoituksen ja ruokailut.

Kuntoutuksessa tukenasi on aina moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. erikoislääkäri, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, psykologi, sosionomi ja esimerkiksi ravitsemusterapeutti.   

Kuntoutuksemme kuuluvat Kelan palveluihin ja ovat osallistujille maksuttomia. Kuntoutukseen ja kursseille haetaan Kelan kautta ja hakemuksen liitteeksi tarvitset lääkärin B-lausunnon.

Kuntoutusta Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa

Kuopiossa kuntoutus- ja kurssipaikkana meillä toimii kylpylähotelli Kuopion Rauhalahti.

Kuopion Rauhalahdessa käytössäsi on rentouttavat kylpyläpalvelut ja kuntosali. Voit halutessasi käydä liikuntahallissa myös pelaamassa sulkapalloa tai seinäkiipeilemässä. Hotellin ympäristöstä löytyy myös luontopolkuja ja useita kävely- ja vaellusreittejä luontoa rakastavalle ja ulkoilmasta nauttivalle.

Asiantuntijat

1 asiantuntijaa
Helmi Honkanen

Helmi Honkanen

Palvelupäällikkö

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuopio - Kylpylähotelli Rauhalahti