Kempeleen Zemppi-Keskus on monipuolinen koko perheen kuntoutuspaikka

KuntoutuskurssitLasten yksilökuntoutusSopeutumisvalmennuskurssit

Zemppi-Keskus tarjoaa mielekkäät puitteet kuntoutukselle

Zemppi on monitoimikeskus, josta löytyy laajasti aktiviteetteja lapsille, aikuisille ja perheille. Tiloista löytyy muun muassa ravintola, keilahalli, sisäcurlingrata, kuntokeskus, uimahalli sekä muun muassa kiipeilyseinä. Lähellä on paljon tekemistä myös vapaa-ajalle, joten kuntoutuspäivän jälkeen aika ei käy pitkäksi.  

Kuntoutuksessa yövytään hotelli Forenomissa

Kuntoutuksessa yövytään huoneistohotelli Forenomissa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa Zempin kanssa. Jokaisessa hotellihuoneessa on omat suihku- ja WC-tilat sekä keittiö jääkaapilla, liedellä, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä astiastolla.

Päivät ruokailut tapahtuvat ravintola Bouliksessa

Saman katon alla sijaitsee myös viihtyisä ravintola Boulis, jossa tarjoillaan kuntoutukseen kuuluvat aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Koko perheen virkistysuimala Zimmari

Zempin vieressä sijaitsee virkistysuimala Zimmari, joka tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Vauhdin hurmasta nauttivat voivat viettää vapaa-aikaa uimalan liukumäessä ja rentoutumista kaipaavat pääsevät nauttimaan uimalan porealtaaseen ja saunatiloihin. Kuntoutukseen sisältyy vapaa-ajalla uintimahdollisuus Zimmarissa kolme kertaa viikon aikana. 

Zimmarista löytyy lämminvesinen monitoimiallas, jossa on lämpö-, kylmä- ja porealtaat sekä viisi vesi-hierontapaikkaa. Toiselta puolelta uimalaa löytyy isoallas, joka on 25 metriä pitkä. Lapsille löytyy opetusallas ja 30 metriä pitkä vesiliukumäki. Lisäksi perheen pienemmille löytyy Zimppa-krokotiilin kotiallas, josta löytyy kahluuallas ja pieni liukumäki. 

Tekemistä vapaa-ajalle löytyy myös Zempin lähistöltä

Leikkimaa sekä Kauppakeskus Zeppelin laajoine palveluineen, mihin voi halutessaan lähteä tutustumaan kuntoutuspäivän päätteeksi. Myös Köykkyrin virkistysalue, jossa on monipuoliset luonto- ja ulkoilumahdollisuudet sijaitsee ihan kävelymatkan päässä. Alueelta löytyy mm. pulkkamäki, pururatoja, hiihtolatuja, ulkokuntosali, kuntosaliportaat, frisbeegolfrata ja paljon kaunista luontoa.