Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Kuinka päästä terapiaan?

Olemme koonneet selkeät ohjeet siitä, kuinka päästä terapiaan. Täältä löydät tietoa miten hakeudut Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, miten hakeudut terapiaan lähetteellä tai maksusitoumuksella sekä mitä asioita tulee ottaa huomioon kun haet terapiaan vakuutusyhtiön kautta.

Voit maksaa terapiakäyntisi myös itse, jolloin erillistä maksusitoumusta tai lähetettä ei tarvita.

Asiakkaaksi pääset ajanvarauspalvelustamme tai puhelimitse 010 525 8801.


vanha pariskunta fysioterapeutin ohjauksessa

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja. Tilanteesi mukaan voit saada kuntoutusta moniammatillisena yksilökuntoutuksena, kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseina tai eri terapioina. Lue lisää, kuinka pääset Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen.

Lue lisää


lapsi psykoterapiassa vanhempien kanssa

Terapiaan lähetteellä tai maksusitoumuksella

Voit tulla terapiaan lähetteellä, maksusitoumuksella tai maksaa terapiakäyntisi itse. Tutustu ja lue lisää, kuinka pääset fysioterapiaan, puheterapiaan, psykoterapiaan, toimintaterapiaan, psykologipalveluihin tai neuropsykologisiin palveluihin lähetteellä tai maksusitoumuksella.

Lue lisää


mies kirjoittaa kannettavalla tietokoneella

Kuinka päästä terapiaan vakuutusyhtiön kautta

Voit tulla terapiaan vakuutusyhtiön kautta. Tutustu ja lue lisää, kuinka pääset eri terapioihin ja selvitä, mitä toipumista tukevia terapioita vakuutusyhtiösi korvaa.

Lue lisää