Takaisin

Emmi Tuohimaa

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2017. Pääosin olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa, mutta kokemusta löytyy myös aikuisten tuki- ja liikuntaelinongelmista sekä neurologisista aikuisasiakkaista. Aiempaa työkokemusta olen kerryttänyt liikunta-alalta ja olen jo useamman vuoden ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä sekä lapsille että aikuisille. Olen myös toteuttanut ryhmämuotoista fysioterapiaa lapsille ja aikuisille.
Työssäni pidän tärkeänä moniammatillista yhteistyötä asiakkaan lähiympäristön (perhe, päiväkoti, koulu yms.) sekä rinnakkaisterapeuttien kanssa, jotta asiakkaan arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Pyrin luomaan avoimen ja luottamuksellisen terapiasuhteen huomioiden asiakkaan iän, kehitystason ja luonteen, jotta asiakkaan olisi turvallista ja mukavaa harjoitella haastaviakin asioita. Pyrin terapiatyössä siihen, että asiakas kokee itsensä osaavaksi ja taitavaksi rajoitteista huolimatta. Työssäni minua inspiroi lasten välitön palaute ja onnistumisen kokemukset.
Vahvuuteni fysioterapeuttina on innovatiivinen terapiaote, tunnollisuus ja kyky heittäytyä. Minun kanssani jumpataan tosissaan, muttei totisesti. Mottoni elämässä ja terapiassa on: kun innostuu, niin onnistuu.

Koulutukset

Fysioterapeutti, AMK, 2017
Liikuntaneuvoja, 2014
Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus
Havainnoista liikkeeksi - lasten motoristen taitojen havainnointi
Motorisen oppimisen vaikeudet
FMT Basic kinesiology taping
SUH vesitreeniohjaaja/uimaopettaja -koulutus
ProFitness Instructor level 2
FISAF Kuntosaliohjaajan peruskoulutus

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Tiina Pekkala

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Henna Erkkilä

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Meri-Pori

Minna Nurmilehto

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Tomi Kivistö

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Meri-Pori

Takaisin