Takaisin

Minttu Virkki

Hammaslääkäri

Toimipaikat

Kielitaito

  • Englanti
  • Suomi

Palvelut

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta vuonna 2017, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti hammaslääkärin töitä.

Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina hyvinvoinnin edistäminen, missä suun terveys on usein yllättävän suuressa roolissa. Olipa sitten kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, hoidon tavoitteena on edistää hyvinvointia, itsevarmuutta ja halua hymyillä.

Kohtaan potilaan aina yksilönä. Hoitoa mietitään potilaan omien haasteiden ja toiveiden mukaan, sekä pienemmätkin huolet hampaisiin liittyen saa tuoda esille. Haluan tarjota jokaiselle potilaalle laajasti eri vaihtoehtoja sopivaan hoitoon, sillä aina laajin tai kallein hoito ei ole paras tai ainoa vaihtoehto. Pyrin antamaan aina yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute onkin potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta nykyään palaavat aina uudelleen vastaanotolleni.

Erityisosaamistani on esteettiset paikka-aineratkaisut, jotka valmistuvat keramiaan verraten lyhyemmässä ajassa ja edullisemmalla hinnalla. Hampaiden tarkastusten, paikkausten, poistojen sekä muun perushammashoidon lisäksi myös mm. juurihoidot, kruunut ja purentakiskot ovat vahvaa osaamisalaani.

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Aida Mbaye

Suuhygienisti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu

Hanna Peltoranta

Suuhygienisti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kerava

Jori Vahter

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu

Katariina Lepikkö

Hammashoitaja, suuhygienisti
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka

Takaisin