Takaisin

Niina Lampi

Toimintaterapeutti

Toimipaikat

Kielitaito

  • Suomi

Palvelut

Erikoisalat ja pätevyydet

  • KELA vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  • Neuropsykiatrinen toimintaterapia

Niina Lampi on tällä hetkellä äitiyslomalla.Niina Lampi työskentelee toimintaterapeuttina Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella.

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta 2016. Minulla on monipuolisesti työkokemusta eri ikäisten toimintaterapiasta. Olen työskennellyt valmistumiseni jälkeen yksityisillä palveluntuottajilla pääasiassa lasten toimintaterapian parissa. Lisäksi olen työskennellyt sekä yksityisellä että julkisella sektorilla aikuisten kuntoutujien kanssa mm. neurologisten haasteiden ja arjen pienapuvälineiden parissa.
Minulla on erityisesti kokemusta neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja niihin liittyvien arjen haasteiden ratkaisuista. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen 2018-2019.
Työssäni minulle on tärkeää huomioida kuntoutujalle mielekkäät ja merkitykselliset toiminnat ja tuoda esille heidän vahvuuksiaan. Yhteistyö kuntoutujan lähipiirin sekä muun verkoston kanssa tukee parhaiten tavoitteiden saavuttamista. Työskentelen mielelläni eri ikäisten kuntoutujien kanssa. Terapiakäynnit voivat toteutua vastaanotolla, kotona, päiväkodilla tai koulussa.

Koulutukset

Toimintaterapeutti AMK 2016
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Minna Näkki

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Joensuu - Siltakatu

Riitta Karhunen

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Joensuu - Siltakatu

Anna Sell

Toimintaterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Espoo - Kappelikuja

Takaisin