Tuuli Lehto

Toimintaterapeutti

Kielitaito: Suomi

Toimipaikka: Kuntoutus-ja terapiapalvelut – Espoo, Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Helsinki – Malmi

Tuuli Lehto työskentelee toimintaterapeuttina pääkaupunkiseudulla.


KUVAUS OSAAMISESTA

Toimintaterapeutin työssä minua kiehtoo asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaan kokonaisvaltaisuutta korostava lähestymistapa. Uskon mielekkään toiminnan voimaan ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukena. Toimintaterapeuttina minulle tärkeitä asioita ovat asiakkaan lähiympäristön kanssa tehtävä yhteistyö ja moniammatillisuus.

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Coronaria Contextialla olen aloittanut toimintaterapeuttina helmikuussa 2017. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella ylempää ammattikorkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutusohjelmassa.

Työelämässä minulle on kertynyt kokemusta autisminkirjon ja kehitysvammaisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskentelystä sekä neurologisesta kuntoutuksesta. Lasten kanssa olen toiminut niin avustajan kuin lastentarhanopettajan roolissa. Vahvuuksiani terapiatyössä ovat asiakkaan rauhallinen kohtaaminen, tilanteeseen heittäytyminen, luovuus ja multisensorinen osaaminen.

Koulutus
Toimintaterapeutti AMK, 2013

Leikki, lapsen tärkein toiminta
Itsesäätely, kehitys ja häiriöt
AAC-koulutus
Sherborne-koulutus