Takaisin

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Seinäjoki - Alvar Aallon katu

Alvar Aallon katu 3 B (2.krs), 60100, Seinäjoki Reittiohje

Toteutamme ammatillisen kuntoutuksen palveluita vahvalla asiantuntijaosaamisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Teemme työtä työkykyasioiden äärellä ja tuemme eri-ikäisiä asiakkaitamme siirtymään, palaamaan tai pysymään työelämässä. Toisena tärkeänä työmme keskiönä ovat Nepsy-palvelut sekä lapsille että aikuisille.

Olemme Kelan palveluntuottaja seuraavissa ammatillisen kuntoutuksen palveluissa: Ammatillinen kuntoutusselvitys (AKSE) ja TAITO-kuntoutus. Teemme myös työeläkeyhtiöiden ammatillisen kuntoutuksen ohjauspalveluita sekä vakuutusyhtiöiden ammatillisen kuntoutuksen ohjauspalveluita. Löydät meidät Kelan palveluntuottajahaussa nimellä Coronaria Terameri Oy/ Amm.kun Seinäjoki.

Kelan harkinnanvaraisissa kuntoutuspalveluissa tuotamme LAKU-perhekuntoutusta. Palveluntuottajahaussa löydät meidät nimellä: Coronaria Terameri Oy, Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Seinäjoki Alvar Aallon katu.

Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu Neuropsykiatrinen valmennus, jota tarjoamme hyvinvointialueelle, kunnille ja itsemaksaville asiakkaille. Valmennuksen kesto ja tavoitteet suunnitellaan yksilöllisesti.

Voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Johanna Matilaiseen p. 044 467 6140 (johanna.matilainen@coronaria.fi), autamme mielellämme.