Kuntoutus- ja terapiapalvelut -Kemijärvi

Tarjoamme fysioterapiaa Kemijärvellä ja sen ympäristökunnissa.

Ydinosaamisemme on liikuntakykyä rajoittavan ongelman ratkaiseminen ja kehon kiputilojen poistaminen ja lievittäminen. Tavoitteenamme on olla ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävä positiivinen vaikuttaja asiakkaidemme elämänkaaren varrella. Noudatamme Käypä-hoito suosituksia (www.kaypahoito.fi) ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta viimeisin terveyteen vaikuttava tutkimustieto olisi meidän alaltamme käytettävissä.

Toimimme myös Posiolla. Lue lisää!

Kemijärven toimipisteemme on entinen Kemijärven Kuntokeskus Oy, jonka liiketoiminta siirtyi Coronaria Terameri Oy:lle liiketoimintakaupan myötä kesäkuussa 2018. Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.

Uusi nimemme on Coronaria Kemijärven Kuntokeskus.


HINNASTO

Fysioterapia 45 min 53 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 60 € (Kelan korvaus 8 €)
Akupunktio 45 €
Hieronta 30 min 38 €
Hieronta 45 min 48 €
Hieronta 60 min 55 €
Hieronta 90 min 75 €
Kuumakivihoito 30 min 40 €
Kuumakivihoito 45 min 48 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME:

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, Shockwave- paineaaltohoito, NMES-sähköhoito, kinesioteippaus, fasciakäsittely, MET-tekniikat, olkapääklinikka, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, neurologinen kuntoutus

Varaa aika verkossa