Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Ensikäynti

Älä jää kipujesi kanssa yksin. Fysioterapialla saadaan näyttöön perustuen vaikuttavia tuloksia toimintakyvyn paranemiseen ja kipujen hallintaan. Näistä yleisimpiä ovat tuki- ja liikuntaelinvaivat. Oireiden syyn löydyttyä voi kuntoutuminen alkaa. Fysioterapeuttimme tekevät myös hierontaa, joka auttaa perinteisissä lihaskireyksissä. Tule meille niin pääset kivuistasi eroon!

Fysioterapian ensikäynti 29€

* Hintaan lisätään 5€ toimistomaksu.

Fysioterapian ensikäynnillä tutkitaan ja kartoitetaan mahdollisten oireiden syyt ja hoitotarve sekä laaditaan hoitosuunnitelma. Ensikäynnillä aloitetaan hoidolliset toimenpiteet esimerkiksi kivun helpottamiseksi. (Kampanjahinta voimassa uusille asiakkaille tai mikäli et ole käynyt fysioterapiassa 2023-2024 välisenä aikana.)

Hieronnan ensikäynti 29€

* Hintaan lisätään 5€ toimistomaksu.

Hieronnan ensikäynnillä kartoitetaan hoitotarve, joka voi olla esimerkiksi lihasten jännityksen helpottaminen, rentoutumisen ja palautumisen edistäminen tai vaativampi käsittely yksilöllisen tarpeen mukaan. (Kampanjahinta voimassa uusille asiakkaille tai mikäli et ole käynyt hieronnassa 2023-2024 välisenä aikana.)


Palvelu saatavilla alla ilmoitetuista toimipaikoista


Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista