Takaisin

Elli Ojala

Puheterapeutti

Elli työskentelee puheterapeuttina Oulun ja Pudasjärven seudulla. Elli tekee myös etäkuntoutusta.

Olen valmistunut puheterapeutiksi kesäkuussa 2016. Opintojen loppuvaiheen harjoittelujakson suoritin kunnallisella puolella, jossa puheterapeuttinen arviointi ja kuntoutus alle kouluikäisille lapsille tuli tutuksi. Valmistumisen jälkeen työkokemusta on ehtinyt kerääntyä syksystä 2016 lähtien yksityisellä puolella. Olen tehnyt monipuolisesti kuntoutustyötä niin lasten kuin aikuisten kanssa, pääsääntöisesti asiakkainani ovat olleet vaativaa kuntoutusta tarvitsevia alle kouluikäisiä Kela-asiakkaita. Kurssimuotoista kouluttautumista työn ohessa on kertynyt erityisesti lasten äänteellisten pulmien kuntoutuksen sekä kuvakommunikaation (AAC) saralla.

Yhtenä vahvuutenani on kunkin asiakkaan tarpeisiin ja persoonaan mukautuminen, jolloin nopeasti syntyy kuntoutusta edesauttava luottamussuhde asiakkaan ja terapeutin välille. Minulle on tärkeää lähiympäristön kanssa tehty yhteistyö, jotta kuntoutuminen on mahdollisimman tehokasta arkeen nivoutuneena. Minua kiinnostaa laajasti erilaisten häiriöryhmien kanssa työskentely ja tätä kautta itseni ja asiakkaan taitojen kehittäminen.

Koulutukset

Puheterapeutti, 2016

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Jaana Lehtosaari

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Teija Väisänen

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Puheterapeutti ja tiimivastaava Anu Niemilehto, Coronaria.

Anu Niemilehto

Tiimivastaava, Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pudasjärvi - Coronaria Terameri Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Kempele Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Liminka Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pudasjärvi - Coronaria Kiifys

Maria Herva

Puheterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Oulu - Sammakkotalo

Takaisin