Takaisin

Marjaana Kangas

Fysioterapeutti

Kielitaito

  • Englanti
  • Suomi

Palvelut

Olen työskennellyt yli neljä vuotta neurologisten asiakkaiden, erityisesti lasten ja nuorten fysioterapian parissa. Lisäksi minulla monen vuoden kokemus kehitysvammaisten ja autismikirjon asiakkaiden parissa työskentelemisestä Rinnekoti-Säätiöllä.

Minulle on tärkeää auttaa asiakasta tunnistamaan omat voimavarat ja motivaatio kuntoutumiseen, jonka pohjalta terapiaa lähdetään yhdessä suunnittelemaan. Erityisesti lasten kanssa työskennellessä korostan tiivistä yhteistyötä perheen ja muiden verkostojen kanssa. Yksilöllinen asiakkaan kohtaaminen sekä vuorovaikutus niin asiakkaan kuin hänen lähiympäristönsä kanssa ovat onnistuneen terapiasuhteen perusta.

Aloitin työskentelyn Coronaria-Terapeijan Vantaan ja Helsingin toimipisteissä joulukuussa 2019.

Valmistumisen jälkeen olen kouluttautunut säännöllisesti syventäen osaamistani eri fysioterapian alueilla. NDT/Bobath -lähestymistavan lisäksi olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan, joka on kokonaisvaltainen lähestymistapa jossa kehon ja mielen vuorovaikutus korostuu. Minulla on kokemusta asiakkaista, joilla on esimerkiksi ahdistus- ja paniikkihäiriötyyppistä oireilua, uupumusta tai masennusta sekä traumaperäistä oireilua ja toiminnallisia häiriöitä.

Koulutukset

Fysioterapeutti (AMK), valmistunut vuonna 2014
NDT/Bobath peruskoulutus 2016-2017
Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutus 2019

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Terhi Ellmén

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Emmi Tuohimaa

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Tiina Pekkala

Fysioterapeutti

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut - Pori - Valtakatu

Takaisin