Takaisin

Timo Kallio

Erikoishammaslääkäri protetiikka ja purentafysiologia

Olen toiminut hammaslääkärinä lähes 30 vuotta ja tästä ajasta erikoishammaslääkärinä vajaat 20 vuotta. Erityisosaamiseeni kuuluuvat hammasprotetiikka ja purentafysiologia, mutta teen myös monipuolisesti yleishammaslääkärin töitä. Olen toiminut vuosia myös hammaslääkäreiden kouluttajana implantologian, protetiikan ja esteettisen hammashoidon saralla. Osaan ottaa erityisen hyvin huomioon myös hammashoitopelkoisten tarpeet.

Pitkäaikaiset potilaani arvostavat hoidossaan jatkuvuutta ja haluavat saada hoitoa samalta hammaslääkäriltä pitkään. Uskon vahvasti siihen, että hyvä hoitosuhde perustuu luottamukseen hoitavaa hammaslääkäriä kohtaan. Siksi pyrin ansaitsemaan potilaideni luottamuksen hoitamalla heidän suun terveyttään hyvin. Potilaideni tyytyväisyys saamaansa hoitoon on erityisen tärkeää.

Vapaa-aikani vietän maatilallani Inkoossa osa-aikaisena mansikan ja rukiin viljelijänä. Ulkoilu, maatilan askareet ja aika perheen ja ystävien kanssa on tärkeätä minulle. Pidän myös lukemisesta ja matkustamisesta. Matkustaminen liittyy usein johonkin ammatilliseen koulutukseen ulkomailla.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Lisää hakuasi vastaavia asiantuntijoita

Antti Hietala

Antti Hietala

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Hyrylä

Antti Peteri

Antti Peteri

Johtava hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Tilkka Coronaria Hammasklinikka Kempele - Zeppelin Coronaria Hammasklinikka Oulu - Prisma Limingantulli Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu

Jori Vahter

Jori Vahter

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Helsinki - Kalevankatu

Kadri Lembinen

Kadri Lembinen

Hammaslääkäri
Vapaita aikoja tällä viikolla

Coronaria Hammasklinikka Kerava

Takaisin