Terveys

Tahdomme sinun onnistuvan terveyspalveluiden tarjoamisessa – sinulle sopivalla tavalla. Konstit ovat monet. Kattavasta palveluvalikoimasta syntyy erikokoisia ja -näköisiä ratkaisuja. Kerro siis tarpeesi, me autamme sinua löytämään parhaan mallin tuottaa tai hankkia palveluita vaikuttavasti ja kestävästi. Palvelutuotannon tapa, tilat ja kanavat sovitetaan valintasi mukaan. Sinä päätät, me toteutamme. 

Olemme tunnettuja siitä, että kykenemme ratkaisemaan kinkkisemmätkin tarpeet, tunnemme suomalaiset terveyden tuotantomallit kuin omat taskumme eikä meille mikään haaste ole liian pieni. 

Mitä sinä tavoittelet? Missä voisimme olla avuksi? Lue lisää alta tai ole meihin suoraan yhteydessä, niin lähdetään ratkaisemaan.

Miten voimme auttaa?

Katso yhteystietomme, tai vastaa muutamaan lyhyeen kysymykseen, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös jättää meille perinteisen yhteydenottopyynnön.


Kaikkien osapuolten osaamista ja kykyä tarvitaan suomalaisen terveydenhuollon haasteiden ratkaisemisessa. Me Coronarialla olemme valmiita omaan osaamme.

Teemu Mattila, toimitusjohtaja, Coronaria terveyspalvelut

Meillä on tutkitusti tyytyväiset tilaajat

Mittaamme säännöllisesti tilaajien asiakaskokemusta terveyspalveluissamme. Olemme otettuja ja iloisia siitä, että asiakkaamme luottavat meihin mutta asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen vaatii tietenkin jatkuvaa kehittämistä. Ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemista ja syvällistä ymmärtämistä.  


Ammattilaiset avuksesi mutkattomasti ja kestävästi

Kun tarvitset täydennystä omaan osaajajoukkoosi, meiltä saat avuksesi päteviä ammattilaisia perusterveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon. 
 
Meillä työskentelee lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia ympäri Suomen, ja heidän joukostaan voimme etsiä tarpeeseesi osuvimman etä- tai lähivastaanotoille ja lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Laaja asiantuntijapoolimme mahdollistaa myös konsultaatiot eri asiantuntijoiden välillä. Kun hankit ammattilaisen Coronarialta, saat asiantuntijan avuksesi vaivatta. Me huolehdimme työn tuesta, ammatillisesta ohjauksesta ja muista henkilöstöasioista työnantajana sekä kehitämme palvelua kanssasi edelleen.  
 
Henkilöstön tyytyväisyys on meille sydämenasia. Työssä onnistumisen tukeminen ja vapaus rakentaa omanlaisensa työ ovat coronarialaisen kulttuurin keskiössä. Meillä panostetaan henkilökohtaiseen kasvuun ja kestäviin työsuhteisiin. Lääkäreillämme ja muilla terveydenhuollon ammattilaisillamme on tiiviit luottamussuhteet nimettyyn yhteyshenkilöönsä, joka jalostaa työtä haluttuun suuntaan. Lääkärimme ovat tyytyväisiä ja suosittelevat meitä kollegoilleen: työnantajan suositteluindeksi eNPS on meillä erinomaisella tasolla 58.