Radiologia

Korkealaatuisia radiologisen diagnostiikan palveluja

Me Coronarialla olemme radiologipalveluiden edelläkävijä. Tuotamme korkealaatuisia radiologisen diagnostiikan palveluita ja toimimme julkisen sekä yksityisen sektorin kumppanina. Palvelumme sisältö ja toimintatavat sovitaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhteinen tavoite asiakkaidemme kanssa on mahdollistaa potilaiden oikeanlainen diagnosointi ja hoito nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Radiologisia tutkimuksia käytetään yhä useamman potilaan diagnostiikassa ja hoitojen vaikutusten seurannassa. Radiologia on yksi erikoisaloista, josta Coronarialla on Suomen parasta ja monipuolisinta erikoisosaamista: meillä on mittava kokemus kuvantamisyksiköiden perustamisesta ja johtamisesta sekä niiden toiminnan kehittämisestä. Etälausunnot mahdollistavat lyhyen vasteajan ja kustannustehokkaat palvelut.

Vahvuutenamme on kuunnella asiakkaan tarpeita ja luoda jokaiseen tilanteeseen parhaiten sopiva palvelumalli. Kumppanina olemme tuoneet monille asiakkaillemme helpotusta lääkärisaatavuuteen, lyhentäneet potilasjonoja sekä tuoneet teknistä apua ja osaamista asiakkaan toimintaympäristöön.

Tavoitteenani on huolehtia ja varmistaa, että asiakkaamme saavat sopimuksenmukaiset kuvantamispalvelut ajallaan ja laadukkaasti. Lisäksi pystymme vastaamaan nopeasti myös yllättäviin tilanteisiin, esimerkiksi päivystyksenomaisiin lausuntoihin sekä erityisosaamista vaativiin lausuntoihin (subspesialiteetit).

Tuija Kainila, yhteyspäällikkö, Coronaria Radiologipalvelut
Tuija Kainila, Coronaria Radiologipalvelu

Palveluihimme kuuluvat:

  • teleradiologiset palvelut
  • asiakkaan tiloissa ja laitteilla tapahtuvat kuvantamistoiminnassa tarvittavat tutkimukset
  • kuvantamistoiminnan ulkoistuspalvelut

Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista ja jatkuvasta kehittämisestä

Coronaria Radiologipalvelu Oy on toiminut jo vuodesta 2003 alkaen - olemme Suomen teleradiologian pioneeri.

Kaikki lääkärimme ovat kokeneita erikoislääkäreitä, joilla on työkokemusta myös yliopistosairaaloista. Lausuntomme ja tutkimuksemme ovat korkealaatuisia - aina.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tärkeintä on yhdessä onnistuminen, hyvä saavutettavuus ja vaikuttavat tulokset.

100 % suomalainen

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Menestyjät logo, Coronaria radiologipalvelut

Menestyjät-sertifikaatti

Coronaria Radiologipalvelu Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi Alma Talent Tietopalveluiden menestyjäluokituksessa.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.