Coronaria diagnostiikan välineistöä lähikuvassa.

Patologia

Oikeaan hoitoon tarvitaan oikea diagnoosi

Coronaria Diagnostiikka on patologian alan palveluihin erikoistunut yritys. Tuotamme laadukkaita patologian alan palveluita yksityisille ja julkisille terveydenhuollon yksiköille. Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveyskeskukset sekä yksityiset lääkäri- ja hammaslääkärikeskukset Suomessa. Olemme 100 % suomalainen yritys.

Patologia on sairauksien tutkimista ja diagnosointia potilaiden kudos- ja solunäytteiden perusteella. Tutkimukset ja diagnoosin näytteestä tekee meillä patologian erikoislääkäri ja tarvittaessa ohjaamme näytteen tutkittavaksi erityisalan asiantuntijalle. Solunäytteiden tutkimiseen osallistuvat myös esitarkastukseen erityiskoulutetut bioanalyytikot. Näytteiden valmistuksesta tutkimusvalmiiksi vastaavat osaavat laboratoriohoitajamme patologian laboratoriossamme.


Patologian laboratorio on muuttanut uusiin tiloihin elokuussa 2023

Coronaria Diagnostiikan Oulun patologian laboratorio on muuttanut elokuussa 2023 uusiin toimitiloihin. Patologian laboratorion uudet modernit toimitilat sijaitsevat osoitteessa Kajaanintie 48 B 4. krs, Oulu. Näytteiden vastaanotto ja käsittely uusissa tiloissa käynnistyi 21.8.2023. Palvelu ja näytteiden tutkiminen jatkuu keskeytyksettä muutosta huolimatta.

Lue lisää

Näin palvelemme

Palveluvalikoimamme sisältää asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivat ratkaisut yksittäisten näytteiden tutkimisesta aina patologian alan kokonaispalveluihin.

Aikuinen nainen ja tämän iäkkäämpi äiti halaavat.

Kohdunkaulan syövän seulonta

Oletko saanut kutsun kohdunkaulan syövän seulontaan? Kenelle kutsun pitäisi tulla ja milloin?

Lue lisää kohdunkaulan syövän seulonnasta, kenelle se tehdään, miksi ja missä. Miten saadun ajan voi vaihtaa tai miten varaan ajan jos kuulun ryhmään, jolle ei automaattisesti tule kutsua.

Lue lisää


Ruskeahiuksinen ja sinipaitainen nainen istuu konttorilla kannettavan ääressä ja hymyilee.

Ohjeet ammattilaisille

Tarviketilaukset, ohjeet näytteidenottoon ja lähetykseen sekä tulostettavat lähetelomakkeet löydät helposti ammattilaisille tekemiltämme sivuilta.

Tutustu ohjeisiin ja lomakkeisiin


Laatu edellä

Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista, mittaamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Panostamme laatuun monin eri keinoin.

Laadukas palvelu sisältää oikeaan diagnoosiin päätyvän, oikea-aikaisen lausunnon. Laadukkaassa lausunnossa on potilaan hoidon kannalta riittävä sisältö.

Lue lisää laadustamme

100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!