Posio terveyspalvelut

Coronaria Posio terveyskeskus, terveyspalvelut.

Posion kunnassa sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Coronaria-ryhmittymä. Monipuoliset niin perusterveyden kuin erikoissairaanhoidonkin palvelut ovat kuntalaisten saatavilla lähipalveluina. Näin varmistetaan asiakkaan ripeä asianmukaiseen hoitoon pääsy.

Yhteystiedot

Sairaalantie 2
97900 Posio

Pirtakoti – Tornio

Pirtakoti, tehostettua palveluasumista mielenterveyspotilaille

Pirtakoti tarjoaa tehostettua (eli ympärivuorokautista) asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille. Asukaspaikkoja kaksikerroksisessa, hoitokotitarpeisiin remontoidussa pienkerrostalossa on 15. Kuntoutujat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa ja lisäksi heillä on viihtyisät yhteiset tilat käytössä.

Yhteystiedot

Pirkkiönkatu 5
95420 Tornio

Jussi-koti – Tampere

Jussi-koti on Tampereella sijaitseva tukiasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Jussi-kodissa on 29 asuntoa, jotka on invamitoitettu. Asukkailta ei edellytetä päihteettömyyttä.

Yhteystiedot

Kourutaltankatu 3
33560 Tampere
050 546 8331
jussikoti@coronaria.fi

Coronaria Sinikello – Taivalkoski

Coronaria Sinikello, Taivalkoski

Sinikello on kodinomainen 7−10-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Taivalkoskella, jossa tarjoamme asumis- kuntoutus- ja hoivapalveluita. Sinikello on toiminut Taivalkoskella jo lähes 20 vuotta. Sinikellossa eletään arkea ohjaajien sekä yhteisön tuella ja toteutetaan kuntouttavaa toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Yhteystiedot

Kangastie 1
93400 Taivalkoski
0400 815 333

Coronaria Pelapuu – Saarijärvi

Coronaria Pelapuu tarjoaa asumista, viihtyisät yhteiset tilat sekä oman pihan 12:sta mielenterveyskuntoutujalle. Pelapuu sijaitsee muutaman kilometrin päässä Saarijärven keskustasta, luonnon keskellä mutta helpon matkan päässä palveluista. Tukea ja apua saa kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Kotalahdentie 1
43100 Saarijärvi
pelapuu@coronaria.fi

Muhoksen palvelukoti Oy – Muhos

Muhoksen palvelukoti Oy, Muhos

Muhoksen Palvelukoti tarjoaa hoiva- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille, lievästi kehitysvammaisille sekä muille erityisryhmille, kuten heille, jotka eivät tarvitse laitoshoitoa, mutta joiden itsenäinen asuminen omassa kodissa ei myöskään ole mahdollista.

Yhteystiedot

Ponkilantie 9
91500 Muhos
08 5332 081
palvelukoti.muhos@coronaria.fi

Kotipesä – Kuusamo

Coronaria Kotikylä Kotipesä, Kuusamo

Kotipesä on 12-paikkainen mielenterveysasiakkaiden palvelukoti, joka sijaitsee Kuusamon kaupungin taajamassa rauhallisella omakotitalo-/rivitaloalueella. Palvelukoti on toiminut vuodesta 1992 lähtien tarjoten kodinomaista yhteisöllistä asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Torankijärventie 6
93600 Kuusamo
Ohjaajat: 050 520 4430
vivante.kotipesa@coronaria.fi

Tukiasunnot – Äänekoski

Coronaria Tukiasunnot, Äänekoski

Coronaria Tukiasunnot tarjoaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille tukea arkeen. Tukiasunnoilla jokainen asuu omassa asunnossaan yksin tai puolisonsa kanssa lähellä Äänekosken keskustaa, kävelymatkan päässä niin Äänekosken palveluista ja toiminnoista kuin tukiasuntojen yhteisistä tiloistakin.

Yhteystiedot

Häränvirrantie 8
44120 Äänekoski
040 135 3626 / 040 672 6717
tukiasunnot@coronaria.fi